DOLAR 32,3251 0.21%
EURO 35,1412 0.01%
ALTIN 2.299,530,98
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Acer TravelMate P2 hareket halindeki profesyoneller için dayanıklı tasarım ve üstün güvenlik sunuyor
  • Gün Gazete
  • Teknoloji
  • Acer TravelMate P2 hareket halindeki profesyoneller için dayanıklı tasarım ve üstün güvenlik sunuyor

Acer TravelMate P2 hareket halindeki profesyoneller için dayanıklı tasarım ve üstün güvenlik sunuyor

ABONE OL
Mart 17, 2022 10:32
Acer TravelMate P2 hareket halindeki profesyoneller için dayanıklı tasarım ve üstün güvenlik sunuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çalışırken sıkça seyahat etmek durumunda olan veya ofis dışında çalışmayı tercih eden hareket halindeki profesyonellerin ihtiyaç duyacağı üretkenliği dayanıklı ve son derece şık kasada sunan Acer TravelMate P2 serisi dizüstü bilgisayarlar, ofis dışında çalışmayı bir keyif haline dönüştürüyor. Taşınabilirlik ve dayanıklılık ile işe yönelik bir dizi kullanışlı özellik ve gelişmiş bağlantı seçeneklerini bir arada sunan TravelMate P2, artırılmış işlem gücü sayesinde sunduğu verimlilik ile göz dolduruyor.

Dayanıklı Kasada Zarafet ve Şıklık

20 mm’den daha ince ve yalnızca 1,6 kg ağırlığında olan TravelMate P2, dayanıklı kasasıyla her yerde rahatlıkla kullanılabilir bir dizüstü. TravelMate TMP214-53 modeli, 11’inci nesil Intel Core i5-1135G7 işlemci, 8 GB DDR4 RAM ve 512 GB’lık PCI Express SSD depolama imkanı sunarken TravelMate TMP214-53G modeli ise 11’inci nesil Intel Core i7-1165G7 işlemciye, 2 GB GDDR5 VRAM’li NVIDIA® GeForce® MX330 grafiklere ve 16 GB’lık DDR4 RAM ve ve 512 GB’lık PCI Express SSD depolamaya sahip. Her iki modelde de dikkat çeken FHD IPS ekran; artırılmış parlaklık, genişletilmiş kontrast ve mükemmel netlikte renklerle tüketicilere daha verimli bir kullanım sunuyor.

Daha hızlı çalışma, üst düzey verimlilik ve fonksiyonellik sunan TravelMate P2 modelleri, 11’inci nesil Intel Core işlemciler ile öne çıkan performans sunuyor. Performansını uzun pil ömrü ile de destekleyen dizüstüler, 13 saate varan pil ömrü ile gün boyunca destek sunuyor ve sıklıkla şarj etmek zorunda kalmadan ya da kablolara bağımlı olmadan çalışmaya imkan tanıyor.

Ofis dışında çalışıp da sıklıkla çevrim içi toplantılara katılan iş insanları için devamlı bağlantıda kalmanın önemi büyük. TravelMate P2 modelleri, gelişmiş Intel Wi-Fi 6 (802.11ax) teknolojisiyle standart Wi-Fi 5’e (802.11ac) göre 3 kata kadar daha yüksek hızlarla daha akıcı bir kablosuz deneyimi yaşatıyor. TravelMate P2; VGA, HDMI, USB Type-C ve en yeni Thunderbolt™ 4 gibi bağlantı noktalarının tümüne sahip.

Güvenlik Ön Planda

Kurumsal verilerin büyük önem taşıdığı günümüzde, bu bilgilerin kötü niyetli kişilerin eline geçmemesi için üst seviye güvenlik özellikleri ile donatılmış olan TravelMate P2, TPM 2.0 sayesinde kimlik doğrulama işlemlerini güvenli hale getiriyor. Kamerası kullanılmadığı zamanlarda merceği kapatan kamera kapağı, web kamerasını fiziksel olarak da devre dışı bıraktığı için gizliliğe önem veren kullanıcılara hizmet ediyor.

Darbelere, düşmelere, yağmura ve daha pek çok etkene karşı tam koruma sunması için askeri standartlarda testlerden geçmiş olan TravelMate P2 modelleri, tasarımda da uzun bir ömür vadediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.