DOLAR 32,4086 0.19%
EURO 35,5995 0.45%
ALTIN 2.322,610,17
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, İstanbul’da Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
  • Gün Gazete
  • Yaşam
  • Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, İstanbul’da Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, İstanbul’da Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

ABONE OL
Mayıs 8, 2023 06:41
Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, İstanbul’da Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, İstanbul’da gerçekleştirdiği seçim çalışmaları kapsamında Bakırköy’de yoğun ilgiyle karşılandı.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Öz, seçimlerde Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sinan Oğan’ın kazanacağını belirtti.

Öz ayrıca, Adalet Partisi İstanbul İl Başkanları’nın çok iyi çalıştıklarını ve bu seçimlerde en çok oyu İstanbul’dan beklediklerini vurguladı.

Adalet Partisi İl Başkanlarının, ilk defa oy kullanacak milyonlarca gencin kalbini fetheden bir çalışma yürüttüklerini söyleyen Öz, bu durumdan oldukça memnun olduğunu dile getirdi.

İstanbul Adalet Partisi İl Başkanı Ercan Canpolat ise bu başarının Adalet Partisi’ne gönül vermiş halk ve gençlerin sayesinde gerçekleştiğini belirterek, sadece seçimlerde değil her zaman halkla iç içe olduklarını ifade etti. Gençlik kolları il başkanımız Gökhan TUNÇ Türkiye’de büyük bir Zaza aşiretinde büyüdü ve İstanbul’da gençlerin gücüne hakim böyle bir arkadaşımızın aramızda olması Adalet Partisine gençler için büyük destekler sağlamakta.

Adalet Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı Gökhan Tunç ise, gençlerin toplum olarak gerçekten ne beklentilerinin olduğunu çok iyi bildiğini söyledi. Tunç, İstanbul’daki gençlerin bu seçimlerde Sinan Oğan’ı Cumhurbaşkanı olarak görmek istediklerini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.