DOLAR 32,3482 0.29%
EURO 35,1415 0%
ALTIN 2.306,721,30
BITCOIN 22832532,18%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ALGİDA İLE YAZ COŞKUSU  23 NİSAN’DA İZMİR GÜNDOĞDU MEYDANI’NDA BAŞLIYOR
  • Gün Gazete
  • Gündem
  • ALGİDA İLE YAZ COŞKUSU 23 NİSAN’DA İZMİR GÜNDOĞDU MEYDANI’NDA BAŞLIYOR

ALGİDA İLE YAZ COŞKUSU 23 NİSAN’DA İZMİR GÜNDOĞDU MEYDANI’NDA BAŞLIYOR

ABONE OL
Nisan 26, 2022 12:22
ALGİDA İLE YAZ COŞKUSU  23 NİSAN’DA İZMİR GÜNDOĞDU MEYDANI’NDA BAŞLIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mutluluğun kalpten kalbe yayılıp çoğaldığına inanan Algida, yaz coşkusunu 23 Nisan Cumartesi günü İzmir Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştireceği etkinliklerle başlatıyor. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, yazın heyecanıyla karşılayan Algida, Gündoğdu Meydanı’nda konumlanan Algida aracı çevresinde, birbirinden renkli ve eğlenceli aktivitelere ev sahipliği yapacak.

Kırmızı beyaz üniformalarıyla Algida Bandosu, tüm davetlileri müziğin neşe dolu ritmine eşlik etmek ve bir arada olmanın verdiği mutluluğu paylaşmak için sokaklara davet ediyor. Algida dans ekibinin özel koreografi ile gerçekleştireceği dans gösterisine dileyen herkes katılabilecek.

Çocuklar için yüz boyama atölyesi, uçan balon ve bayrak hediyeleri miniklerin bayram coşkusuna neşe katacak. Tüm gün sürecek etkinlikte,  iftar vaktinin ardından dondurma ikramı da yapılacak.

Her yıl olduğu gibi bu yaz da dondurmanın verdiği mutluluğu milyonlarla paylaşan Algida, etkinlik serisini yaz boyunca 15 farklı şehirde devam ettirecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.