DOLAR 32,3641 0.13%
EURO 34,9746 -0.3%
ALTIN 2.324,240,22
BITCOIN 22812910,79%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ALKALİ KALIN SAĞLIKLI KALIN!

ALKALİ KALIN SAĞLIKLI KALIN!

ABONE OL
Mart 17, 2022 10:43
ALKALİ KALIN SAĞLIKLI KALIN!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanında yetkin doktorlar, Nutrigenetik beslenme uzmanları, gıda mühendisleri, diyetisyenler ve ödüllü şeflerden oluşan ekibi ile Mealkaline, sağladığı ürün ve hizmetleri; sağlıklı beslenmeyi bir alışkanlık haline getirme, medikal beslenme, tedavi süreçlerine destek olma gibi çok yönlü bir misyon ile kullanıcıya ulaştırıyor.

7/24 profesyonel diyetisyendesteği sunan Mealkaline; ilk görüşmede yapılan analiz raporlarına göre danışanlarının vücut ve sağlık ihtiyaçlarına en uygun olan medikal beslenme paketini öneriyor. Bu paketlerin her biri kişiye özel olarak hazırlanıyor. Danışma kurulunun formülleri ve şefin özel tarifi ile eşsiz bir lezzete dönüşen sağlıklı tatlar,  adrese teslim ediliyor. Danışanların ihtiyaçlarına göre 3 ana ve 2 ara öğünden oluşan doyurucu bir menü hazırlanarak, günün her saati sağlıklı beslenme kolaylaştırılıyor.

Zayıflama, Vegan, Ketojenik, Güzellik, Gurme, Sporcu, Yeni Anne, İnsülin Direnci, Safra Taşı Temizleme, Sağlıklı Kalp, SIBO, Candida, Düşük FODMAP,Histamin İntoleransı, Eliminasyon, Bariatrik Cerrahi, Leaky Gut ve İrritabl Bağırsak Sendromu gibi pek çok medikal beslenme paketi bulunan Mealkaline; aynı zamanda Gratitude, Me Happy, Gourmet’s Passion, Shine Forever, Ever Green, Me Fit, Heartbeat Life,Diamond Clean veSporty Spicegibi juice seçenekleri ile hücre yenilenmesine ve sıvı alımına yardımcı oluyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.