DOLAR 32,5623 0.06%
EURO 35,0130 0.49%
ALTIN 2.438,790,66
BITCOIN 2084839-3,86%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ALMİRA SPA’NIN EŞSİZ HİZMETLERİYLE BAHARA YENİLENEREK GİRİN!
  • Gün Gazete
  • Gündem
  • ALMİRA SPA’NIN EŞSİZ HİZMETLERİYLE BAHARA YENİLENEREK GİRİN!

ALMİRA SPA’NIN EŞSİZ HİZMETLERİYLE BAHARA YENİLENEREK GİRİN!

ABONE OL
Mart 9, 2022 10:38
ALMİRA SPA’NIN EŞSİZ HİZMETLERİYLE BAHARA YENİLENEREK GİRİN!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Baharı Almira Hotel’in mutlu eden ve enerji veren çok çeşitli spa hizmetleriyle tazelenerek karşılayın! Hamam, kaplıca ve termal su geleneğini modern konsepti ve ilhamını doğadan alan iç mimarisiyle birleştiren Almira Spa, misafirlerini dinlendiren, yenileyici bir deneyim yaşamaya davet ediyor.

 

Yüksek çözünürlüklü görseller için: we.tl/t-3Qv6UUhB3y 

Spa tanıtım filmi için: we.tl/t-zIFaI1xkXH 

 

Almira Spa, %100 taze hava ile çalışan havalandırma alt yapısı, en yeni ve güvenli havuz sterilizasyon ve kontrol sistemleri, uluslararası hijyen partneri Diversey iş birliğiyle üst düzey temizlik güvencesi sunuyor. 1.800m2lik alanda konumlanan spa merkezi; farklı ısı derecelerine sahip saunalar, tuz, buhar, kese ve bakım odaları, fitness, jet pool, kapalı ve termal havuzların yanı sıra kadınlar ve çocuklar için ayrıcalıklı bölümleri de içinde barındırıyor. Bursa’daki en geniş Ladies Spa ve şehrin ilk ve tek Splash Kids Zone alanına sahip olmasıyla fark yaratıyor.

 

Uluslararası kalite belgelerine sahip Doğuş Spa bakım ürünlerini kullanan Almira Spa; tecrübeli uzman kadrosu ve terapistleriyle bahara girerken yenilenmek isteyen misafirlerini dinlendirici ve rahatlatıcı bir yolculuğa çıkarıyor. Bali, Thai, klasik masaj grubu ve özel terapilerin yer aldığı Almira Spa’da vücut, el-ayak bakımları ile ruhunuzu ve bedeninizi tazelemenin tadına varacaksınız.

Express Cilt Bakımları (30 dk)

Normal bakım etkisi ve titizliğinde uygulanan express cilt bakımında; cilt temizliği ve peel off maske ardından tamamlayıcı masaj sayesinde cilde enerji vererek canlı ve aydınlık bir görünüm kazanması sağlanır.

VÜCUT BAKIMLARI

Anti Selülit & Laminaria Yosun Bakımı (60 dk) 

Vücuttaki gözenekleri açmak ve cildi arındırmak amacıyla yapılan balance tuz peeling uygulamasının ardından, tüm vücuda Laminaria yosun maskesi ile sargılama yapılarak 20-30 dk. boyunca bekletilir. Maskenin ardından anti selülit kremle masaj uygulanarak bakım tamamlanır. Laminaria deniz yosunu mineraller ve vitaminler bakımından oldukça zengindir. Bu sayede vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlar, cildi yeniler ve selülitin azalmasına yardımcı olur.

 

Şekillendirici Fucus Yosun Bakımı (60 dk) 

Yağ eritici özellikli bakım zayıflamaya yardımcı olurken; vücudun yeniden şekillenmesini destekler. Aloe Vera tuz peeling ile ölü tabaka arındırılır ve “Fucus Yosunu” tüm vücuda uygulanır. Yeşil Çay losyonu ile tamamlayıcı masajın ardından ciltte kadifemsi bir his ve ipeksi pürüzsüzlük sağlanır.

 

Yaşlanma Karşıtı “Argan” Ritüeli (90 dk) 

Hamamın yenileyici ve rahatlatıcı etkisini keşfedin! Güçlü bir antioksidan özelliği olan “Argan Hamam Ritüeli” cildinize enerji verir. Arındırıcı ve yenileyici peelingin ardından argan yağı kullanılan masaj cildi besler. Maskeden sonra final dokunuşu olarak kendinizi şımartacağınız losyon ile yapılan tamamlayıcı masaj sayesinde cildinizde ışıltı, ruhunuzda gençliği hissedeceksiniz.

 

Nemlendirici & Yenileyici BAOBAB Terapisi (90 dk) 

Baobab Terapisi; vücutta meydana gelen ödem ve kırışıklıklar üzerinde oldukça etkili olup güçlü antioksidan görevi görürken, erken yaşlanmaya karşı cildin korunmasına ve cilt lekelerinin azalmasına yardımcı olur. Baobab ağacının tohumlarından hazırlanan peeling ardından baobab yağı ile yapılan masaj sonrasında maske uygulanır. Baobab losyon ile final masajının ardından cilde enerji vererek canlılık sağlanır.

 

Makademya Yaşlanma Karşıtı Etkili Ritüel (Jakuzili Özel Odada) (120 dk) 

Makademya vücut peelingi ve makedemya yağı ile yapılan masaj gevşemenizi sağlar. Cilde yoğun nem vermek ve güçlü antioksidan etkisi sağlamak için maske uygulanır. Jakuzi keyfinizin ardından cilt elastikiyetini destekleyen Makademya losyonu ile tamamlayıcı masaj cildi onarır ve cildin koruyucu bariyeri güçlenir.

 

EL & AYAK BAKIMLARI

Yeşil Çay Antioksidan – El ve Ayak (45 dk) 

Yeşil çay sayesinde kan dolaşımı ve hücrelere taşınan oksijen miktarı artar, vücut sağlık ve dinginliğe kavuşur. Antioksidan özelliği gösteren yeşil çay, cildi besleyerek yaşlanma belirtilerinin oluşumunu geciktirir. El ve ayaklar, yeşil çay banyo köpüğünde dinlendikten sonra granüllü peeling ile arındırılarak, maskeye uygun zemin hazırlanır. Besleyici maskenin ardından el ve ayaklara masaj uygulanır.

 

Argan Yaşlanma Karşıtı – El ve Ayak (45 dk) 

Argan ağacının meyvesinden elde edilen argan yağı güçlü antioksidan özelliğiyle yıllarca güzellik sırrı olmuştur. Yaşlanma belirtilerinin en çok görüldüğü el ve ayaklara uygulanan argan yağlı bakım ile cilt hücreleri yenilenip beslenir. El ve ayaklar, argan yağlı banyo köpüğünde dinlendikten sonra granüllü peeling ile arındırılarak, maskeye uygun zemin hazırlanır. Besleyici özellikli maske ve el-ayak masajıyla uygulama tamamlanır.

Birbirinden çeşitli ve özelleştirilmiş spa deneyimleriyle bahara yenilenerek girmek için Almira Spa’ya davetlisiniz! Rezervasyon ve detaylı bilgi için 0224 250 20 20 telefon numarasını arayabilirsiniz.

 

Almira Otel Hakkında:

Almira Hotel Thermal Spa & Convention Center, 1987 yılından bugüne, Bursa’nın 5 yıldız kategorisine sahip ilk tesisi olarak hizmet veriyor. Bursa şehir merkezinde yer alan Almira Otel, Uludağ’a 35 km., Yenişehir Havaalanı’na 40 km. uzaklıkta ve Atatürk Kongre ve Kültür Merkezine yürüyüş mesafesinde bulunuyor. Almira Hotel, misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı, profesyonel ekibi ve 35 yıllık deneyimi ile kategorisindeki en iyi lokal otel ünvanını taşımaktadır. 25.000 m2lik alana yayılmış tesisin farklı ihtiyaçlar ve kullanım amaçları için tasarlanmış 203 odası, 12 çok amaçlı salonu, 5 farklı konsept sunan restaurantları ve 1800 m2lik alana yayılmış Spa tesisi bulunmaktadır. Almira Hotel; Güvenli Turizm Sertifikası, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi, Sıfır Atık Belgesi ve Turuncu Bayrak sahibidir. https://www.almira.com.tr/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.