DOLAR 32,2746 -0.2%
EURO 34,8430 0.07%
ALTIN 2.414,000,87
BITCOIN 2047206-0,67%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Amy Winehouse’un Hayatı Filminde Rol Alacak Oyuncu Belli Oldu

Amy Winehouse’un Hayatı Filminde Rol Alacak Oyuncu Belli Oldu

ABONE OL
Nisan 8, 2024 19:05
Amy Winehouse’un Hayatı Filminde Rol Alacak Oyuncu Belli Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amy Winehouse’un Hayatı Filmine Marisa Abela ve Jack O’Connell Başrolde

Amy Winehouse, kısa ömründe bir müzik efsanesi haline gelmiş olsa da, sorunlu kişisel hayatı sık sık magazin gündemine oturdu. Blake Fielder-Civil’le olan ilişkisi ve bağımlılık sorunlarıyla bilinen şarkıcı, hayatının şimdi bir de filmle beyaz perdeye aktarılacak.

Yönetmen koltuğunda oturan Sam Taylor-Johnson, Winehouse’un hayatını “Back to Black” adlı filmde işleyecek. Filmde Marisa Abela, Amy Winehouse’u canlandıracak. Abela’ya, Fielder-Civil rolünde Jack O’Connell eşlik edecek.

Filmde Winehouse’un hayatının yanı sıra medyanın yakından takibine de yer veriliyor. Paparazzilerin evinin önünde kamp kurması ve sokakta ona mobbing yapması gibi sahneler de filme yansıtılıyor.

Yönetmenin Amaçları

Yönetmen Sam Taylor-Johnson, filmde Winehouse’un sadece müzik dehasını değil, aynı zamanda insanların onu daha yakından tanımasını ve şarkılarını dinlemesini istediğini belirtiyor. Taylor-Johnson, filmde Winehouse’u gerçekçi bir şekilde yansıtmak için Marisa Abela’nın seçilmesinin önemine vurgu yapıyor.

Yönetmen, Winehouse’un filmi görmesi durumunda onun müziğini farklı bir açıdan keşfedeceğini ve gurur duyacağını umduğunu belirtiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.