DOLAR 32,5351 -0.05%
EURO 34,9438 0.11%
ALTIN 2.427,25-0,10
BITCOIN 2167080-0,66%
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara Çıkışlı Karadeniz Turu ile Binhan Tur

Ankara Çıkışlı Karadeniz Turu ile Binhan Tur

ABONE OL
Mayıs 4, 2023 14:37
Ankara Çıkışlı Karadeniz Turu ile Binhan Tur
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Binhan Tur, Ankara çıkışlı Karadeniz turu ile turistlere unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. Karadeniz’in doğal güzelliklerini keşfetmek isteyenler için ideal bir seçenek olan bu tur, deneyimli rehberler eşliğinde gerçekleştiriliyor.

Turun ilk durağı Amasra. Amasra, Karadeniz’in tarihi ve doğal güzellikleri ile ünlü bir şehir. Burada, tarihi evleri, müzeleri ve deniz kıyısında yer alan kafeleri ziyaret ederek, huzur dolu bir tatil günü geçirebilirsiniz.

Turun diğer önemli duraklarından biri Sinop. Şehir, Karadeniz’in en eski yerleşim yerlerinden biri ve tarihi önemi ile ünlü. Sinop Kalesi, Erfelek Tatlıca Şelaleleri ve Sinop Arkeoloji Müzesi, şehirde mutlaka görülmesi gereken yerler arasında.

Rize de turun diğer önemli duraklarından biri. Rize, yaylaları, doğal güzellikleri ve fındık bahçeleriyle ünlü bir şehir. Burada, Ayder Yaylası, Fırtına Vadisi ve Rize Kalesi gibi yerleri ziyaret edebilir, Rize’nin yöresel yemeklerini tadabilir ve Karadeniz’in doğal ürünlerinden oluşan hediyelik eşyalar alabilirsiniz.

Turun son durağı ise Trabzon. Trabzon, doğal güzellikleri, tarihi mekanları ve lezzetli yemekleri ile ünlü. Ayasofya Müzesi, Atatürk Köşkü, Sümela Manastırı ve Uzungöl, Trabzon’da mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerler arasında. Ayrıca, Trabzon’da yapacağınız alışverişlerle de Karadeniz’in yerel ürünlerini yakından tanıyabilirsiniz.

Binhan Tur ile Ankara çıkışlı Karadeniz turu boyunca size deneyimli rehberleriyle eşlik ediyor. Bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatınız olacak. Tur boyunca, konforlu ve güvenli bir seyahat deneyimi yaşarken, aynı zamanda Karadeniz’in doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Binhan Tur’un sağladığı tüm imkanlarla, Ankara çıkışlı Karadeniz turu, tatil için aradığınız her şeyi size sunuyor. Deneyimli rehberler, kaliteli konaklama imkanları ve Karadeniz’in doğal güzellikleri ile dolu bir tur sizi bekliyor.

 

Karadeniz’in en güzel yerleri turu, unutulmaz bir tatil deneyimi için birebir. Binhan Tur, deneyimli rehberler, kaliteli konaklama imkanları ve Karadeniz’in doğal güzellikleri ile dolu bir tur sunuyor. Tur boyunca, doğal güzellikleri, tarihi mekanları ve yöresel lezzetleri keşfederken, konforlu bir tatil geçirebilirsiniz. Herşey dahil paketleri ile birlikte, tatiliniz için ekstra masraf yapmadan, tam anlamıyla tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.