DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376822,75%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arda Güler, Real Madrid Formasında Parlıyor

Arda Güler, Real Madrid Formasında Parlıyor

ABONE OL
Mayıs 16, 2024 21:13
Arda Güler, Real Madrid Formasında Parlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ancelotti’nin Güveniyle Performansını Arttırıyor

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti’nin son 4 maçta ilk 11’de forma şansı verdiği genç yetenek Arda Güler, performansıyla dikkat çekiyor.

İspanyol Gazetecilerin Değerlendirmesi

Real Madrid’i yakından takip eden İspanyol gazeteciler, Arda Güler’in gelişimini ve performansını değerlendirdi.

Fernando Sanchez Tavero:

Carlo Ancelotti, Arda’yı çok seviyor. Arda’nın yeteneklerinin dünya standartlarında olduğunu belirten Tavero, taraftarların heyecanının arttığını söyledi.

Ivan Martin:

Real Madrid taraftarı Arda Güler’i izlemek için sabırsızlanıyor. Martin, Arda’nın beklenen performansı sergileyerek taraftarların sevgisini kazandığını belirtti.

Javier Rodriguez Pascual:

Kısa sürede çok gol atması dünya çapındaki yeteneğiyle açıklanabilir. Pascual, Arda’nın gösterdiği performansın beklentileri karşıladığını belirtti.

Luis Quintana:

Arda Güler her zaman izlemesi keyif veren çok yetenekli bir oyuncu. Quintana, Arda’nın genç yaşına rağmen Real Madrid formasını layıkıyla temsil ettiğini dile getirdi.

Sergio Lopez:

Arda Güler, Real Madrid taraftarının zayıf noktası. Lopez, Arda’nın performansıyla kalitesini ortaya koyduğunu ve taraftarların sevgisini kazandığını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.