DOLAR 32,5566 0.2%
EURO 34,9592 -0.11%
ALTIN 2.443,890,33
BITCOIN 2090514-0,13%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Batshuayi’nin Fenerbahçe sevinci!

Batshuayi’nin Fenerbahçe sevinci!

ABONE OL
Aralık 29, 2022 13:16
Batshuayi’nin Fenerbahçe sevinci!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geri dönen ilk Belçikalı Fenerbahçe’nin golcüsü Michy Batshuayi, Dünya Kupası’nın ardından Antalya’da düzenlenen kampa katılarak takıma geri dönen ilk Belçikalı oyuncu oldu. Fenerbahçe’de sezona iyi başlayan Mitch Batshuayi, Dünya Kupası gezisinin hemen ardından göreve başladı. Forvet, Antalya’daki takım kampına katıldı.

Belçika’dan hayal kırıklığı Belçika milli takımı, büyük bir hayal kırıklığıyla 2022 Dünya Kupası’na grup aşamasında veda etti. Belçika; Fas, Hırvatistan ve totobo Kanada ile aynı grupta ve dört puanla üçüncü sırada.

Batshuayi’nin golü Belçika Dünya Kupası’nda sadece 1 gol kaydetti. Bu golle, tek galibiyetleri için Kanada’yı yendiler. Grup aşamasında Belçika’nın golünü Michy Batshuayi kaydetti. Antalya fraksiyonuna katılın Fenerbahçe, Antalya mücadelesine hazırlıklarını sürdürürken, Batshuayi sevindirici bir haber gönderdi. Forvet, takımın kampına katıldı.

Belçika milli takımının birçok oyuncusu tatildeyken Batshuayi erkenden takıma döndü. Belçika totobo giriş tatili devam ediyor. Belçika’nın Dünya Kupası’ndaki ezici performansına rağmen, oyuncular kupa sonrası tatil hakkında yorum yaptı.

Thibaut Courtois’nın Maldivler’deki tatili, Kevin De Bruyne’nin Lappi’deki tatili ve Leander Dendoncker’ın Japonya’daki tatili devam ediyor. Fenerbahçe günü antrenmanla noktaladı Fenerbahçe hazırlıklarını Antalya kampında sürdürüyor.

Dünya Kupası kapsamında Antalya’nın Belek Turizm Merkezi’ne gelen Fenerbahçe, çalışmalarını totobo kayıt yoğun bir şekilde sürdürdü. Baş antrenör Jorge Jesus yönetiminde otel bahçesinde gerçekleşen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık geçti.

Antrenman, ısınma hareketleri ile başlar, ardından pas ve koşu çalışmaları ile totobo giriş devam eder. Antrenmanın kapalı bölümünde Huang Shenlan ekibi taktik öğrendi. Sarı lacivertliler yarın hazırlıklarına devam edecek.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.