DOLAR 32,3180 0.2%
EURO 35,1298 -0.02%
ALTIN 2.291,160,61
BITCOIN 22941281,95%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bosch’tan tasarruf, konfor ve   sessizlik severlere akıllı klimalar
  • Gün Gazete
  • Gündem
  • Bosch’tan tasarruf, konfor ve sessizlik severlere akıllı klimalar

Bosch’tan tasarruf, konfor ve sessizlik severlere akıllı klimalar

Bosch Termoteknoloji, ‘Tasarruf sever Bosch’u seçer’ reklam kampanyasında, yaşam alanlarında dört mevsim ihtiyaç duyulan ideal hava koşullarını sağlayan Bosch klimaların kullanıcılarına yaşattığı rahatlık ve konforun altını çiziyor.

ABONE OL
Ağustos 25, 2022 14:18
Bosch’tan tasarruf, konfor ve   sessizlik severlere akıllı klimalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İster soğuk kış günlerini sevin, isterse sıcak yaz günlerini… Bosch klimalar, üstün performansları ve doğa dostu kullanım özellikleriyle hayatınıza değer katan dokunuşlar yapıyor. Sessiz çalışma prensibiyle sıcak ya da soğuk havayı temizleyerek ortama aktaran split klimalar ile farklı tiplerde iç ünitelere uyum sağlayan multi split klimalar, Inverter teknolojisiyle buluştuğunda yaşam alanlarına konfordan çok daha fazlası geliyor.

 

Klimanızı ortamdaki kişi sayısı, ihtiyaç duyulan ısı derecesi ve dış hava şartlarına göre ayarlayabilme imkânı sunan Bosch klima modelleri, maksimum verimde minimum enerji tüketimiyle çalışma sağlayan özelliklere sahip bulunuyor.

 

Anında konfor artık daha kolay

Tek yapmanız gereken kızılötesi kumandanızı veya Bosch HomeCom Easy uygulamasını kullanarak (Bosch ağ geçidi aksesuar olarak mevcuttur) bulunduğunuz ortamı soğutmak veya ısıtmak için istediğiniz seçeneği seçmektir.*

 

* Uygulama üzerinden kullanım için gerekli olan, klima cihazındaki ağ geçidi için 5 yıl güncelleme desteği

 

Daima temiz ve sağlıklı hava

Hava kalitesini en üst seviyeye çıkaran i-Clean fonksiyonu sayesinde, uzaktan kumanda üzerindeki “self cleaning” tuşuna basıldığında evaporatör 56∘C’ye kadar ısınarak iç ünitedeki ısı plakları otomatik olarak temizlenir ve kurulanır. Bu özellikle bakteriler temizlenir ve üremesi engellenir. Böylece cihaz her zaman temiz kalır ve ortama sadece temiz hava sağlar.

 

Tasarruf sever Bosch’u seçer

Tasarruflu teknolojiye sahip akıllı ısıtma sistemleri ve sıcak su çözümlerinde Avrupa’nın lider tedarikçisi olan Bosch Termoteknoloji, yeni reklam filminde, evde, işte, ofiste farklı istekleri olan kullanıcıların tüm beklentilerini karşılayan zengin iklimlendirme ürün yelpazesi başrolde. Film boyunca ekrana gelen herkes, Bosch Termoteknoloji İklimlendirme Ailesi’nin onlara yaşattığı tasarruflu konforun keyfini, bazen parmaklarını şıklatarak ya da masa üzerinde tempo tutarak, bazen kafalarını hafifçe sallayarak gösteriyor. Filmde ‘Tasarruf sever Bosch’u seçer’ denilerek; kombiden klimaya, radyatörden elektrikli konvektöre, fandan akıllı kontrol sistemlerine Bosch Termoteknoloji akıllı iklimlendirme çözümleriyle, evde, işte, ofiste gerçek tasarruf sağlandığına dikkat çekiliyor.

 

 

Detaylı Bilgi İçin:

Aslı Sezer Özlen, Bosch Termoteknik Marka Yönetimi

0(216) 432 08 16, [email protected]

Aysel Yıldız, ÜNİTE Edelman

0(533) 746 32 40, [email protected] ; www.unite.com.tr

 

Bosch Termoteknik Hakkında

Bosch Termoteknik, enerji verimli ısıtma sistemleri ile sıcak su çözümlerinde Avrupa’nın lider tedarikçisidir. 2021 yılında yaklaşık 14.200 çalışan ile 4 milyar avroluk (Yüzde 64’ü Almanya dışında) ciro gerçekleştirmiştir. Bosch Termoteknik, birçok güçlü uluslararası ve yerel markaya sahip olup; Avrupa, Amerika ve Asya ülkelerinde çeşitlendirilmiş ürün gamıyla üretim yapmaktadır.

 

Daha fazla bilgi online olarak www.bosch-thermotechnology.com adresinde mevcuttur.

 

Bosch Grubu, dünyanın önde gelen teknoloji ve servis tedarikçilerinden biridir. Dünya genelinde yaklaşık 401.300 çalışana sahiptir (31 Aralık 2021 itibarıyla). İlk rakamlara göre şirket, 2021 yılında 78,8 milyar avroluk satış gerçekleştirdi. Bosch’un faaliyetleri dört sektöre ayrılıyor: Mobilite Çözümleri, Sanayi Teknolojileri, Tüketici Ürünleri ve Enerji ve Bina Teknolojisi. Dünyanın önde gelen IoT şirketlerinden biri olarak Bosch; akıllı evler, Sanayi 4.0 ve ağa bağlı mobilite için yenilikçi çözümler sunmaktadır. Bosch, sürdürülebilir, güvenli ve heyecan verici mobilite vizyonunu takip ediyor. Şirket; sensör teknolojisi, yazılım ve hizmet alanlarındaki tecrübesi ve kendi IoT bulutunu kullanarak müşterilerine; ağa bağlı, farklı alanları bir arada bulunduran ve tek bir kaynaktan elde edilen çözümler sunabiliyor. Bosch Grubu’nun stratejik hedefi inovasyonlar sağlamaktır ve ayrıca ya yapay zeka içeren ya da yapay zeka yardımıyla geliştirilmiş veya üretilmiş olan ürünler ve çözümler ile ağa bağlı yaşamı kolaylaştırmaktır. Bosch, yenilikçi olan ve büyük bir ilgi gören ürünler ve servislerle dünya genelinde yaşam kalitesini iyileştirmektedir. Kısacası Bosch, ‘Yaşam için teknoloji’ oluşturur. Bosch Grubu, Robert Bosch GmbH ve yaklaşık 60 ülkedeki yaklaşık 440 bağlı kuruluşu ve bölge şirketinden oluşmaktadır. Satış ve servis ortakları dahil edildiğinde, Bosch’un küresel üretim, mühendislik ve satış ağı neredeyse dünyadaki tüm ülkeleri kapsıyor. Dünya genelinde 400’den fazla lokasyonuyla Bosch Grubu, 2020 yılının ilk çeyreğinden beri karbon nötrdür. Şirketin gelecekteki büyümesinin temeli, yenilikçi gücüdür. Bosch, dünya genelinde yaklaşık 128 lokasyonda araştırma ve geliştirme alanında yaklaşık 76.300 çalışana sahiptir ve bunların arasında 38.000 civarı yazılım mühendisi bulunmaktadır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.