DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21602650,13%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’den Basın Mensuplarına Açıklama
  • Gün Gazete
  • Gündem
  • Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’den Basın Mensuplarına Açıklama

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’den Basın Mensuplarına Açıklama

ABONE OL
Mayıs 7, 2024 18:14
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’den Basın Mensuplarına Açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her Ayın İlk Haftası Gazetecilerle Buluşacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında, bundan sonra her ayın ilk haftası gazetecilerle bir araya geleceklerini açıkladı. Bozbey, halkın hassasiyetlerini anladıklarını ve kamuoyunun gündemine gelen konular hakkında netlik sağlamak istediklerini belirtti.

Göreve Geldikten Sonra Yapılanlar ve Hedefler

Bozbey, göreve geldikten sonra suda yüzde 25 indirim, cadde üzerindeki otoparkların ücretsiz hale getirilmesi, iş yeri tabelalarında Türkçe kullanımıyla ilgili karar alınması gibi adımlar attıklarını ifade etti. Ayrıca, belediyenin borcuyla ilgili çalışmalar yürüttüklerini ve tasarruf yapacaklarını, yanlış projeler yapmayacaklarını, projeleri taraflarla konuşarak katılımcı bir anlayışla hayata geçireceklerini vurguladı.

Liyakat ve Deneyimle Hizmet Sözü

Başkan Bozbey, belediyeyi liyakatli ve deneyimli kadrolarla yöneteceklerini, hizmetleri en iyi şekilde sunacaklarını ve “kentimizin sorunlarına yaratıcı ve yapıcı çözümler bulurken asla ayrımcılık yapmayacaklarını” belirtti. Kendilerine oy veren ya da vermeyen herkesin başkanı olacaklarını vurgulayan Bozbey, hizmetleri ortak akıl ve kapsayıcı bir şekilde yürüteceklerini sözlerine ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.