DOLAR 32,4854 -0.18%
EURO 34,9622 0.32%
ALTIN 2.428,810,25
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DeFacto’dan renklerin başrolde olduğu bir koleksiyon “Colored Suit Up”
  • Gün Gazete
  • Gündem
  • DeFacto’dan renklerin başrolde olduğu bir koleksiyon “Colored Suit Up”

DeFacto’dan renklerin başrolde olduğu bir koleksiyon “Colored Suit Up”

DeFacto, gençlerin hem zevklerini hem de ihtiyaçlarını odağına aldığı yepyeni ürünleriyle göz doldurmayı sürdürüyor. Fuşya pembelerden göz alıcı turunculara birbirinden iddialı bir renk skalasına sahip olan koleksiyon aynı zamanda gençlerin dinamik hayatlarını ve rahatlığını da ön planda tutmayı ihmal etmiyor.

ABONE OL
Nisan 20, 2022 11:51
DeFacto’dan renklerin başrolde olduğu bir koleksiyon “Colored Suit Up”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Global giyim markası DeFacto, gençler için hazırladığı yepyeni koleksiyonu “Colored Suit Up” ile renkli ve canlı bir tarz sunuyor. Enerjisini asla kaybetmeyen gençler için hem rahatlıktan ödün vermeyen kesimlere sahip hem de birbirinden canlı renkleriyle göz alıcı bir koleksiyon olan “Colored Suit Up” cesur ve dinamik bir tarz sunuyor.

 

“Colored Suit Up”ta yer alan parçalar, gençlerin doğal görünümünü destekleyen kesimleriyle etkileyici güçlerini ortaya koyarken, birbirinden canlı renklerle yüksek enerjilerini de yeniden keşfetmelerini sağlıyor.

 

Gençlerin enerjisini yansıtan ve başrolünde renklerin olduğu “Colored Suit Up” koleksiyonuna www.defacto.com adresinden, DeFacto mobil uygulamasından ve tüm DeFacto mağazalarından ulaşılabiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.