DOLAR 32,3727 0.16%
EURO 34,9643 -0.32%
ALTIN 2.324,390,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ TOYOTA OTOMOTİV SANAYİ TÜRKİYE’nin KADIN ÇALIŞANLARI İLE KUTLANDI
  • Gün Gazete
  • Gündem
  • DÜNYA KADINLAR GÜNÜ TOYOTA OTOMOTİV SANAYİ TÜRKİYE’nin KADIN ÇALIŞANLARI İLE KUTLANDI

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ TOYOTA OTOMOTİV SANAYİ TÜRKİYE’nin KADIN ÇALIŞANLARI İLE KUTLANDI

ABONE OL
Mart 9, 2022 07:41
DÜNYA KADINLAR GÜNÜ TOYOTA OTOMOTİV SANAYİ TÜRKİYE’nin KADIN ÇALIŞANLARI İLE KUTLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, pandemi koşulları gereğince sınırlı sayıda kadın çalışanı ile kutladı.

Çeşitliliği artırmayı hedefleyen ve kadınların iş yaşamındaki rolünü geliştirmeye yönelik çalışmaları destekleyen Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle, pandemi koşulları gereğince sınırlı sayıda kadın çalışanı ile etkinlik gerçekleştirdi. Eş zamanlı olarak fabrika çalışanlarının dahil olduğu online platform üzerinden etkinliğe katılım sağlandı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında konuşan Genel Müdür ve CEO Erdoğan Şahin, kadınların gücü ve iş hayatındaki önemini vurgulayarak “Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye olarak UNDP’nin Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyor ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini benimsiyoruz” dedi.

Gelecekte de sürdürülebilir bir başarı için, bugünden kadın – erkek eşitliğinin sağlanması gerekliliği ile sözlerine devam eden Şahin, “bu doğrultuda şirketimizde kadın – erkek çeşitliliğini geliştirici hedefler koyduk. Koyduğumuz bu hedeflere ulaşmak için işe alım süreçlerimizde fırsat eşitliği sunuyor, varsa önyargıları ortadan kaldırmak için bilinçlendirme faaliyetlerinde bulunuyoruz. Şirketimizin geleceği için mücadele eden tüm kadın çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, bugüne gelmemizde sağladığınız katkılardan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Konuşmanın ardından hediyelerin verilmesi ve fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.