DOLAR 32,5924 0.33%
EURO 34,8290 0.19%
ALTIN 2.506,790,91
BITCOIN 20902421,53%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eker, Otizm Farkındalık Ayı kapsamında ürünlerinin ambalajlarını değiştirdi
  • Gün Gazete
  • Gündem
  • Eker, Otizm Farkındalık Ayı kapsamında ürünlerinin ambalajlarını değiştirdi

Eker, Otizm Farkındalık Ayı kapsamında ürünlerinin ambalajlarını değiştirdi

ABONE OL
Mart 31, 2023 08:42
Eker, Otizm Farkındalık Ayı kapsamında ürünlerinin ambalajlarını değiştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Otizmli Bireyler İş Gücünde” istihdam modeliyle, otizmli gençlerin iş yaşamına katılmasına olanak sağlayan Eker Süt Ürünleri, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Otizm Farkındalık Ayı olarak kabul edilen nisan ayında sevilen ürünlerinin ambalajlarında değişikliğe gitti. Eker, nisan ayında raflarda olacak özel tasarımlı ambalajlarda; “Ürünlerimizin size ulaşmasında otizmli çalışanlarımızın da emeği var. İyi ki var!” mesajını veriyor.

Türkiye’deki ilk iş koçu destekli istihdam modeli “Otizmli Bireyler İş Gücünde” ile yurt içinde ve yurt dışında pek çok prestijli ödüle layık görülen Eker Süt Ürünleri, otizm konusunda farkındalık yaratmaya çalışıyor. Eker, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nden itibaren başlayan Otizm Farkındalık Ayı kapsamında sevilen ürünlerinin ambalajlarında da bir farklılığa gidiyor. Ürünlerinin ambalajlarında “Farkında mısınız?” diye soran Eker, otizmli bireylerin ihtiyaçlarına dikkat çekiyor. Otizm Farkındalık Ayı olan nisan ayında raflarda olacak özel tasarımlı ambalajlarda; “Ürünlerimizin size ulaşmasında otizmli çalışanlarımızın da emeği var. İyi ki var!” mesajını veren Eker, otizmli çalışanların üretim sürecine olan katkısını vurguluyor.

12 otizmli bireyi istihdam ediyor

2018’den beri Tohum Otizm Vakfı danışmanlığında sürdürdüğü iş modelinde 12 otizmli personel hedefine ulaşan Eker, gelinen noktada çalışmalarını farklı bir boyuta taşıyor. Eker, birçok farklı sektör için uygulanabilir nitelikte kurguladığı istihdam modelini yaygınlaştırmak amacıyla diğer şirketlere ve sivil toplum kuruluşlarına yol haritası eğitimleri ve danışmanlık hizmeti veriyor.

Eker’in özel temalı ambalajları; Kefir (1000ml), Ayran (1000ml – 300ml), Süzme Yoğurt (900g), Kova Yoğurt (2000g) ve Efsane Yoğurt (750g) ürün seçenekleriyle, Otizm Farkındalık Ayı olarak kabul edilen nisan ayı boyunca market raflarında tüketicilerle buluşacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.