DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20845400,79%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Evde Bakımın Keyfi Watsons’la Çıkar!

Evde Bakımın Keyfi Watsons’la Çıkar!

ABONE OL
Mart 1, 2022 10:46
Evde Bakımın Keyfi Watsons’la Çıkar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Watsons’ın sevilen markalarıyla evinizin konforunda bakımın keyfini çıkarın! Kruidvat ve SNP markalarının zengin içerikli ürünleriyle profesyonel diş ve cilt bakımını evinize taşıyın!

 

Kruidvat Direct White Diş Macunu 125ml/ 29,95 TL

Sürdürülebilir bir dünya için kutusuz diş macunları!

Kruidvat Direct White Diş Macunu’nun içeriğindeki ışığı yansıtan parçacıklara sahip mavi jel sayesinde anında daha beyaz görünen dişler! İçeriğinde diş minesini güçlendirmeye yardımcı aktif flor sayesinde dişlerin plak, bakteri ve asitlere karşı daha dirençlli olmasına ve   dişleri çürüklere karşı korumaya yardımcı olur. Uzun süreli kullanımda daha beyaz dişler için diş yüzeyindeki lekelerin giderilmesine destek olan Kruidvat Direct White Diş Macunu temiz dişler ve ferah bir nefes sunar.

*Anında beyazlatma etkisi optik ve geçicidir.

 

Kruidvat Aktif Flor Cool Mint Diş Macunu 125ml/ 29,95 TL

Sürdürülebilir bir dünya için kutusuz diş macunları!

Kruidvat Active Fluor Cool Mint Diş Macunu ile daha güçlü dişlere sahip olun! İçeriğindeki aktif flor sayesinde dişlerinizi çürümelere ve diş erozyonuna karşı korumaya yardımcı olur. Diş minesine zarar veren plak, bakteri ve asitlere karşı etkin koruma sağlayan Kruidvat Active Fluor Cool Mint Diş Macunu, temiz dişler ve ferah bir nefes sunar.

 

Kruidvat Crystal Fresh Diş Macunu 125ml/ 29,95 TL

Sürdürülebilir bir dünya için kutusuz diş macunları!

Kruidvat Crystal Fresh Diş Macunu ile temiz dişler ve ferah bir nefes! İçeriğindeki aktif flor sayesinde dişleri çürüklere karşı korumaya yardımcı olan Kruidvat Crystal Fresh Diş Macunu, diş minesinin güçlenmesine destek olarak dişlerin plak, bakteri ve asit kaynaklı zararlı etkilere karşı savaşmasına yardımcı olur. Düzenli kullanımda diş plaklarının giderilmesini destekler.

 

Kruidvat Mint %0 Fluor Diş Macunu 125ml / 29,95 TL

Sürdürülebilir bir dünya için kutusuz diş macunları!

Kruidvat  Mint %0 Flor Diş Macunu ile dişlere kalsiyum desteği! İçeriğindeki kalsiyum sayesinde dişleri çürüklere karşı korumaya yardımcı olur. Flor içermeyen formülüyle Kruidvat  Mint %0 Flor Diş Macunu, düzenli kullanımda diş plaklarının giderilmesini destekler ve ferah bir nefes sunar.

 

SNP Prep Cicaronic Temizleme Köpüğü 180 ML / 129,90 TL

SNP tarafından geliştirilen patentli CICA-TRIO Kompleksi, üçlü hyaluronik asit ile buluştu! SNP Cicaronic Temizleme Köpüğü, içeriğindeki Kaplan Otu (Centella Asiatica) ve üçlü hyaluronik asit sayesinde tahriş olmuş  hassas cildi nemlendirmeye yardımcı olur. Cildi kurutmayan, ciltteki fazla sebumu ve kiri gidermeye destek olan  SNP Cicaronic Temizleme Köpüğü, içeriğindeki Cicaronic Complex’e ek olarak yüksek moleküler hyaluronik asit ile geliştirilen formülüyle kaybedilen cilt nemininin korunmasına destek olur.

 

SNP Prep Cicaronic Tonik 220 ML / 129,90 TL

SNP tarafından geliştirilen patentli CICA-TRIO Kompleksi, üçlü hyaluronik asit ile buluştu! SNP Cicaronic Tonik, cilt tahrişi için zorlu testleri tamamlamış hipoalerjenik, hafif formülü sayesinde cildinizin stresini ve hassasiyetini en aza indirmeye yardımcı olur. SNP Cicaronic Tonik, içeriğindeki Cicaronic Complex’e ek olarak yüksek moleküler hyaluronik asit ile geliştirilen formülüyle cilt nemininin korunmasına destek olur.

 

SNP Prep Cicaronic Yatıştırıcı Krem 50 G / 129,90 TL

SNP tarafından geliştirilen patentli CICA-TRIO Kompleksi, üçlü hyaluronik asit ile buluştu! SNP Cicaronic Yatıştırıcı Krem, içeriğindeki  Cicaronic Complex ile hassas ciltleri yatıştırmaya yardımcı olur. Cicaronic Complex’e ek olarak yüksek moleküler hyaluronik asit ile geliştirilen formülüyle kaybedilen cilt nemininin korunmasına destek olur. Zengin içeriği sayesinde SNP Cicaronic Yatıştırıcı Krem, cildinizin doğal güzelliğinin korunmasına ve tahriş olan cildin yatıştırılmsına yardımcı olan güçlü yatıştırıcı bileşenler içeren Kaplan Otu (Centiella Asiatica) ile formülize edilmiştir.

SNP Prep Vitaronic Jel Krem 50 G / 119,90 TL

SNP Prep Vitaronic Jel Krem ile aydınlık bir cilde sahip olun! İçeriğideki vitamin ve moleküler hyalüronik asitlerin mükemmel kombinasyonu sayesinde cildinizin aydınlanmasına ve canlılık kazanmasına yardımcı olur. SNP Vitaronic Jel Krem, içeriğindeki Vitamin C, Vitamin B5 (Panthenol), Niacinamide, Vita-Complex (Narenciye Özü, Camu Camu özü ve Hippophae Rhamnoides özü) sayesinde cilt tonu eşitsizliğini azaltmaya ve cildi aydınlatmaya destek olur. Düşük tahriş testini tamamlamış olan  SNP Prep Vitaronic Jel Krem renklendirici içermez ve hassas ciltlerin nemlenmesine yardımcı olur.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.