DOLAR 32,3840 0.18%
EURO 34,9979 -0.27%
ALTIN 2.324,510,23
BITCOIN 2265534-0,83%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Arslan Girişimci Midir?

Fatih Arslan Girişimci Midir?

Fatih Arslan Ayna Merkezi isimli firmanın CEO’su olarak birçok sıra dışı dekorasyon uygulamasında karşımıza çıkıyor.

ABONE OL
Aralık 2, 2022 11:26
Fatih Arslan Girişimci Midir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatih Arslan Ayna Merkezi isimli firmanın CEO’su olarak birçok sıra dışı dekorasyon uygulamasında karşımıza çıkıyor. Bugüne kadar ünlüler için tasarlamış olduğu farklı ayna çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Fatih Arslan her geçen gün yaptığı farklı tasarımlar ile göz kamaştıran incelikleri ortaya koyuyor.

Bir aynanın büyüsüne kendinizi kaptırmaya hazırsanız sizlerde Fatih Arslan ve Ayna Merkezi ile mutlaka tanışmalısınız. Aynanın hayatınızın her alanında yer almasını istiyorsanız ve bu büyüleyici güzelliği evinizde ve işyerinizde farklı dekorasyon uygulamaları ile ortaya koymak istiyorsanız Fatih Arslan ile iletişime geçebilirsiniz.

Baklava ayna çalışması

Fatih Arslan çocukluğundan bu yana aynaların içerisinde büyüyen ve bu mesleği baba mesleği olarak devralan oldukça yaratıcı bir isim. Aynaya karşı duymuş olduğu büyük hayranlık ve sahip olduğu yaratıcılık bir araya geldiğinde ortaya çok şık ve farklı dekorasyon detayları çıkıyor. Bugün birçok ünlü iç mimar ile birlikte çalışmalar yürüten genç isim baklava ayna çalışmaları ile yaşam alanlarınıza derinlik ve göz alıcılık kazandırıyor.

Evinizin duvarlarında baklava ayna kaplama yaptırmak istiyorsanız bunu ancak Fatih Arslan gibi deneyimli ellere teslim edebilirsiniz. Bugüne kadar yapmış olduğu baklava ayna çalışmalarını inceleyebilir ve ünlüler dahil tüm referansları değerlendirebilirsiniz. Evinizin dekorasyon çalışmalarında aynalara büyük bir yer vermek istiyorsanız Fatih Arslan ile iletişime geçebilir ve kendisinin yapmış olduğu farklı çalışmaları inceleyebilirsiniz.

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.