DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20778373,15%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’de Joao Pedro Gelişmesi

Fenerbahçe’de Joao Pedro Gelişmesi

ABONE OL
Mart 5, 2023 10:14
Fenerbahçe’de Joao Pedro Gelişmesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deprem nedeniyle uzatılan transfer döneminde sona gelinirken Fenerbahçe’de Joao Pedro gelişmesi yaşandı. Yıldız oyuncuya 2 talip çıktı ve oyuncuyu yakın takibe aldılar. Ara transfer dönemi bitmeden önce takıma gerekli takviyeleri yapmak isteyen Fenerbahçe’de sürpriz bir gelişme gerçekleşti. Sezon başında takıma transfer edilen ve büyük umutlar beklenen Joao Pedro bir türlü istenilen oyunu sahaya yansıtamadı. Bununla birlikte ağır bir sakatlık geçiren oyuncu uzun bir süredir sahalardan uzak kaldı. Geçirdiği uzun sakatlık sonrasında tekrar çalışmalara başlayan ve yavaş yavaş kondisyon açığını kapatan Joao Pedro için iki farklı talip çıktı.

Oyuncuyu yakından takip eden ve sağlık durumu hakkında bilgi alan bu takımlar Fenerbahçe’ye teklif yapmaya hazırlanıyorlar. Ülkemizde yaşanan ve cumhuriyet tarihi boyunca görülen en büyük iki deprem felaketi nedeniyle transfer sezonunun uzatılması Fenerbahçe’nin ara transfer çalışmalarını büyük bir hızla devam etmesini sağladı. Siz ona harika bir başlangıç yapan ve daha sonrasında düşüşe geçerek Galatasaray’ın 6 puan gerisinde kalan Fenerbahçe tekrar liderliği yakalamak ve şampiyonluğu göğüslemek için transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu süreçte takıma katılacak oyuncular kadar takımdan ayrılması muhtemel oyuncular da merak ediliyor. joybet

2 Takım Joao Pedro’yu İzliyor

Ağır bir sakatlık geçiren ve bu sakatlığı atlatarak çalışmalara başlayan Joao Pedro sahalara geri döndü. Oyuncunun sakatlığının geçmesinin ardından 2 takım Joao Pedro’yu izliyor. On numara ve forvet pozisyonlarında oynayabilen Joao Pedro için Brezilya takımları devreye girdi. Cruzeiro ve SC Internacional takımlarının Joao Pedro ile ilgilendiği öğrenildi. Her iki Brezilya takımı Brezilyalı oyuncunun son sağlık durumuna yakından takip ediyor. Kısa süre içerisinde iki takımın da Fenerbahçe’ye Joao Pedro için teklif yapması bekleniyor. Geçirdiği ağır sakatlığı önemli ölçüde geride bırakan ve Fatih Karagümrük ile lige verilen arada gerçekleşen hazırlık maçında sahalara dönem Joao Pedro için form durumuna göre takip yapıldıktan sonra transfer teklifi yapılacak. Uzun bir aradan sonra Fatih Karagümrük maçı ile sahalara dönen Joao Pedro bu sezon toplamda 15 maçta görev yaptı. Görev yaptığı maçlarda Brezilyalı oyuncu 2 gol atarken bir asist yaptı. Yıldız oyuncunun Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yaşanan bu transfer gelişmelerinin ardından oyuncunun ülkesine dönerek burada futbol oynamayı isteyip istemediği konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Fenerbahçe’nin ara transfer dönemini nasıl kapatacağı ve oyuncunun bu teklifi nasıl reaksiyon göstereceği ile ilgili bir tahmin şu an için söz konusu değil. Transfer kamuoyunda oyuncu için Fenerbahçe’ye iyi bir teklif gelmesi halinde bu transferin gerçekleşebileceği konuşuluyor. Bu transferin gerçekleşmesi için Fenerbahçe tarafından öncelikli olarak bir forvet oyuncusunun transfer edilmesi gerektiği vurgulanıyor.

Joao Pedro Kimdir?

Joao Pedro kimdir? Brezilya’da 9 Mart 1992 günü dünyaya gelen Joao Pedro, Atletico Mineiro forması giyerek futbol kariyerine başlamıştır. Futbol kariyerini Vitoria Guimaraes, Penarol, Desportivo Brasil, Santos ve Estoril takımlarında sürdüren 30 yaşındaki oyuncu 2014 yılında İtalya Serie A ekiplerinden katliari forması giymeye başlamıştır. Geçen sezon bu takım ile 37 maçta forma giyen Joao Pedro 13 gol atarak 4 asist yapmıştır. Gösterdiği bu performans sonrasında Fenerbahçe’nin radarına giren oyuncu bu sezon başında Fenerbahçe kadrosuna katılmıştır.

Brezilya doğumlu ve aslan Brezilyalı olan oyuncu r süre önce İtalyan vatandaşlığına geçerek İtalyan milli takımında bir maç forma giymiştir. 1.84 metre boyu olan oyuncu forvet bölgesinde santrafor olarak görev yapabildiği gibi orta sahada 10 numara pozisyonunda da görev yapmaktadır. Sağ ayağını etkili bir şekilde kullanan oyuncunun piyasa değeri 9 milyon euro olarak ifade edilmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.