DOLAR 32,3487 0.28%
EURO 35,1677 0.05%
ALTIN 2.308,681,38
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Genç Yatırımcı Selami Akay Dünyaya Açılıyor

Genç Yatırımcı Selami Akay Dünyaya Açılıyor

 İş yaşamında başarılı olmak için sürekli olarak yenilenmek ve gelişme yolunda ilerlemek gerekiyor. Bu alanda kendisini dünyaya kanıtlayan Selami Akay, gençlere de tavsiyelerde bulunuyor.

ABONE OL
Temmuz 5, 2022 08:56
Genç Yatırımcı Selami Akay Dünyaya Açılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 İş yaşamında başarılı olmak için sürekli olarak yenilenmek ve gelişme yolunda ilerlemek gerekiyor. Bu alanda kendisini dünyaya kanıtlayan Selami Akay, gençlere de tavsiyelerde bulunuyor. Ünlü iş insanı Almanya doğumlu bir Türk genci olarak faaliyetler sunarken Türkiye’nin de başarısını dünyada gözler önüne seriyor.

Yatırımcılık alanında kendini sürekli geliştiren ve yenileyen Selami Akay, genç yaşına rağmen birçok Otel zincirinin de patronu olarak karşımıza çıkıyor. Bu başarısında çalışmasının ve azminin etkili olduğu konusuna dikkat çeken Akay, gençlerin de başarmak için çalışmak ve azimli olmalarının şart olduğunun üzerinde duruyor.

Selami Akay’dan Genç Girişimcilere Tam Not

 Girişimcilik ve başarı alanında özel bir profil sunan Selami Akay, kendi özel dünyasındaki resimlerini de https://www.instagram.com/no_limit_salami/ linkinde yayınlıyor. Genç girişimciler hakkında vermiş olduğu demeçlerde tam not verdiğinden söz eden Selami Akay, başarmanın sırrının çok çalışmak olduğunu belirtiyor. Almanya’da dünyaya gelen Selami Akay, çocukluğundan beridir vatanına yararlı olmak için çalıştığının da altını çiziyor. Oteller zincirine yönelik geliştirici adımlar atan Selami Akay, her geçen gün başarı yolunda ilerlediğinin altını çiziyor.

Genç girişimci yatırım dünyasındaki yeniliklerin takip edilmesinin de son derece önemli olduğu konusuna dikkat çekti. Her alanda başarılı olmanın ilk şartının çalışmak olduğunu da sürekli olarak vurgulayan insanı, halen aktif olarak çalışmalarına devam ediyor.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.