DOLAR 32,5044 -0.12%
EURO 34,9566 0.31%
ALTIN 2.433,150,43
BITCOIN 2085056-3,43%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“GİTTİGİDİYOR KAMPÜS SOHBETLERİ” İLK CANLI YAYINIYLA GENÇLERLE BULUŞTU
  • Gün Gazete
  • Gündem
  • “GİTTİGİDİYOR KAMPÜS SOHBETLERİ” İLK CANLI YAYINIYLA GENÇLERLE BULUŞTU

“GİTTİGİDİYOR KAMPÜS SOHBETLERİ” İLK CANLI YAYINIYLA GENÇLERLE BULUŞTU

ABONE OL
Mart 1, 2022 12:28
“GİTTİGİDİYOR KAMPÜS SOHBETLERİ” İLK CANLI YAYINIYLA GENÇLERLE BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin ilk online pazar yeri GittiGidiyor, Kasım 2021’de hayata geçirdiği platformu GittiGidiyor Kampüs ile profesyonel hayata atılacak gençlere veya yeni mezunlara rehber niteliğinde içerikler üretmeye hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden farklı ve bilgilendirici içerikler sunan platform, şimdi de yeni başlattığı “GittiGidiyor Kampüs Sohbetleri” canlı yayın serisiyle, her ay alanında uzman bir konuk eşliğinde gençlerle buluşacak.

GittiGidiyor CPCO’su (Chief People and Culture Officer) Murat Yüksel moderatörlüğünde gerçekleşecek yayınlarda insan kaynakları alanındaki en yeni gelişmeler, konukların başarı hikayeleri ve kariyer tavsiyeleri konuşulacak. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen ve Yazılım Köyü Kurucu Ortağı, Eğitmen ve Danışman Serkan Koç’un konuk olduğu serinin ilk canlı yayınında, gelişen teknolojiden e-ticaret şirketlerindeki kariyer fırsatlarına, Türkiye’de girişimcilikten beyin göçüne kadar birçok konu ele alındı.

 

“Hayata geçirdiğimiz projelerde gençlere yeni fırsatlar ve faydalı bilgiler sunmayı önemsiyoruz”

 

Gençlerin gelişimlerine destek olmayı oldukça önemsediklerini belirten GittiGidiyor CPCO’su Murat Yüksel, “GittiGidiyor olarak benimsediğimiz “insan odaklı” yaklaşımımızı sadece kurum içerisinde değil bulunduğumuz her alanda yansıtıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerle de gençlere yeni fırsatlar ve içerikler sunmayı önemsiyoruz. Bu kapsamda oluşturduğumuz GittiGidiyor Kampüs platformuyla başta teknoloji ve e-ticaret sektörü olmak üzere, gençlere kariyer yaşamlarında faydalı olabilecek pek çok konuda bilgi vermek için çalışıyoruz. İlk yayınını gerçekleştirdiğimiz GittiGidiyor Kampüs Sohbetleri’yle de çeşitli konuları her ay farklı bir konukla değerlendiriyor, genç arkadaşlarımıza farklı perspektifler sunmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Eğitimlerden staj fırsatlarına kadar birçok içerik ve duyurunun yer aldığı GittiGidiyor Kampüs platformuna linkten ulaşılabiliyor. Her ay birbirinden farklı içeriklerin, alanında uzman konuklar ile birlikte ele alınacağı ‘’GittiGidiyor Kampüs Sohbetleri’’ serisi, GittiGidiyor Linkedln hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanıyor.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.