DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hanzade Doğan: “Adil Rekabet Ortamı Küresel İlerlemeye Katkı Sağlar”
  • Gün Gazete
  • Teknoloji
  • Hanzade Doğan: “Adil Rekabet Ortamı Küresel İlerlemeye Katkı Sağlar”

Hanzade Doğan: “Adil Rekabet Ortamı Küresel İlerlemeye Katkı Sağlar”

ABONE OL
Mart 2, 2024 17:01
Hanzade Doğan: “Adil Rekabet Ortamı Küresel İlerlemeye Katkı Sağlar”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan, Antalya Diplomasi Forumu’nda Konuştu

Antalya Diplomasi Forumu’nda konuşan Hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, ulusal ve uluslararası düzeyde adil bir rekabet ortamının sağlanmasının yeni girişimcilere ve küçük ülkelerdeki oyunculara küresel ilerlemeye katkı sağlayacağını vurguladı.

Uluslararası Ticaret ve Teknolojinin Rolü

Antalya Diplomasi Forumu’nda düzenlenen ‘Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve extrabet Karşılıklı Bağımlılık’ başlıklı oturuma birçok ülkenin temsilcisi katıldı. Hanzade Doğan, uluslararası ticaretin dünyada birçok sorunun üstesinden gelebileceğini belirtirken, küresel ticarette coğrafi ayrışma ve siyasi temelli sorunlara dikkat çekti.

Doğan, teknolojinin gelişimi ve yaratımının tüm ülkeler için açık olması gerektiğini vurgulayarak, extrabet giriş büyük teknoloji şirketlerinin küresel refah için yapısal bir tehdit oluşturabileceğine dikkat çekti. Teknoloji milliyetçiliğinin önemine değinen Doğan, adil bir rekabet ortamının sağlanması gerektiğini belirtti.

Sorumlu Teknoloji Uygulamaları ve Gelecek

Doğan, teknolojinin küresel ticaret, entegrasyon, verimlilik, büyüme ve barış için kritik olduğunu belirterek, büyük güçlerin ve extrabet twitter teknolojinin refahın eşit şekilde paylaşıldığı adil bir yol oluşturması gerektiğini vurguladı. Büyük teknoloji şirketlerinin tekeline karşı çıkarak, sorumlu teknoloji uygulamalarının önemine dikkat çekti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.