DOLAR 32,3198 0.2%
EURO 35,1018 -0.09%
ALTIN 2.295,030,78
BITCOIN 23048032,07%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Her Şey Dahil Konsepti İle Doğa İle Baş Başa Bir Mekan; The Bay Beach Hotel
  • Gün Gazete
  • Gündem
  • Her Şey Dahil Konsepti İle Doğa İle Baş Başa Bir Mekan; The Bay Beach Hotel

Her Şey Dahil Konsepti İle Doğa İle Baş Başa Bir Mekan; The Bay Beach Hotel

ABONE OL
Haziran 25, 2022 06:29
Her Şey Dahil Konsepti İle Doğa İle Baş Başa Bir Mekan; The Bay Beach Hotel
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’nın incisi, Fethiye’nin en güzel koyu Günlüklü’ de yer alan The Bay Beach Hotel, misafirlerine konforlu bir tatil hizmeti sunmaktadır. Tesis her şey dâhil konseptiyle misafirlerine hizmet sunmaktadır.

Güvenli Turizm Sertifikasına sahip olan tesis, denize sıfır bir konumda olduğu halde özel plaja da sahiptir. Tesisin sahip olduğu plaj kum yapıdadır ve denizi sığdır. Çocuk Dostu olan tesis, aile oteli özellikleri ile misafirler tarafından oldukça beğenilmektedir.

The Bay Beach Hotel

The Bay Beach Hotel misafirlerinde sunmuş olduğu aktiviteler arasında dart, masa tenisi, banana, kano, binicilik, canlı müzik (Haftanın Belirli Günlerinde), plaj voleybolu, mini golf, futbol, mini club yer almaktadır.

Her şey dâhil konsepti ile misafirlerini ağırlayan otel, çocuklar içinde birçok aktivite sunmaktadır. Bu aktiviteler arasında çocuk kulübü, çocuk havuzu ve oyun parkı yer almaktadır. Mini club hizmeti eğitmenler eşliğinde sunulmaktadır.

Denize sıfır bir konumda bulunan tesiste Salı, Perşembe ve Pazar günleri iskele üzerinde canlı müzik ile misafirlerin keyifli vakitler geçirmesi sağlanmaktadır.

The Bay Beach Hotel tam pansiyon olarak her şey dahil konsepti ile misafirlerini ağırlamaktadır. Tesiste alkollü içecekler hariç yiyecek ve içecekler için ekstra ücret ödenmesi söz konusu değildir. Tesis kaliteli mutfağı, kafeteryası ve barı ile misafirlerini ağırlamakta alakart restoranları ile de eşsiz lezzetleri misafirleri ile buluşturmaktadır.

Hemen Rezervasyon İçin:

Fethiye The Bay Beach Club Hotel

0252 424 09 73

Web Site: https://www.thebaybeachhotel.com/

Facebook: https://www.facebook.com/thebaybeachclubhotel

Instagram: https://www.instagram.com/thebaybeachclub/

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.