DOLAR 32,3416 0.24%
EURO 35,1676 0.01%
ALTIN 2.303,491,15
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Her Zevke Uygun Lezzetlerin Buluşma Noktası: Yalıkavak Pupa

Her Zevke Uygun Lezzetlerin Buluşma Noktası: Yalıkavak Pupa

Bodrum’da, Tilkicik koyunun muhteşem doğasıyla müşterilerine hizmet veren ‘Yalıkavak Pupa’, deniz ürünlerini Ege’nin eşsiz lezzetleriyle birleştirerek misafirlerinin beğenisine sunuyor. Balık sevenler için ‘Kağıtta Omega 3’, kırmızı et tercih edenlere yönelik ise ‘Tava Dibi’ spesiyalleriyle dikkat çeken mekân, vegan ve vejetaryenlere özel menüsüyle fark yaratıyor.

ABONE OL
Temmuz 4, 2022 08:44
Her Zevke Uygun Lezzetlerin Buluşma Noktası: Yalıkavak Pupa
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeme içme sektöründe 43 yıllık deneyim sahibi İşletmeci Şef Adnan Şen’in ustalık dönemi mekânı ‘Yalıkavak Pupa’, Bodrum’un önde gelen şeflerinin hazırladığı kolektif menüsüyle misafirlerine unutulmayacak lezzetler sunuyor.

Mutfağından içeriğine kadar ‘toprak ve denizden sofraya’ anlayışıyla yola çıkan Yalıkavak Pupa, et, balık, vejetaryen ve vegan beslenmeyi tercih edenler için vazgeçilmez 4 özel menüsüyle adından söz ettiriyor. Misafirlerine sunduğu bütün lezzetleri kendi üretim, kesim ve işletme tesislerinden tedarik eden Yalıkavak Pupa; ‘istiridye mantarı’, ‘tereyağında yaprak ciğer’, ‘kuru erikli beyin tava’ gibi ara sıcaklarıyla yemeğinize bir sanat etkinliği havası katıyor.

Ege’nin yöresel tatlarını deniz ürünleriyle buluşturan ve bu doğrultuda 4 özel menüsünü misafirlerine sunan mekân, balık sevenler için ‘Kağıtta Omega 3’ isimli benzersiz tabağıyla vazgeçilmezler arasına ismini yazdırıyor. Et severler için de özel ‘Tava Dibi’ tabağıyla misafirlerinin damağında unutulmayacak tatlar bırakan Yalıkavak Pupa’nın zengin menüsünde, tamamı zeytinyağlı ürünlerden oluşan vejetaryen lezzetler ise muhteşem sunumuyla iştah açıyor. Huzuru ve kusursuz lezzeti arayanların adresi Yalıkavak Pupa’da, dondurmalı incir tatlısıyla hem serinleyecek hem de benzersiz bir mekânda eşsiz tatlara erişme fırsatı yakalayacaksınız.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.