DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.490,560,26
BITCOIN 20728290,40%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İFTAR SONRASI KEYİF KAHVENİZ GLORIA JEAN’S MAĞAZALARINDA SİZİ BEKLİYOR
  • Gün Gazete
  • Gündem
  • İFTAR SONRASI KEYİF KAHVENİZ GLORIA JEAN’S MAĞAZALARINDA SİZİ BEKLİYOR

İFTAR SONRASI KEYİF KAHVENİZ GLORIA JEAN’S MAĞAZALARINDA SİZİ BEKLİYOR

ABONE OL
Mart 16, 2022 11:14
İFTAR SONRASI KEYİF KAHVENİZ GLORIA JEAN’S MAĞAZALARINDA SİZİ BEKLİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye pazarına giren ilk gurme kahve markası dünyaca ünlü Gloria Jean’s Coffees, ramazan ayı boyunca iftar sonrası keyifli zaman geçirmek isteyen misafirlerine özel lezzetler sunuyor. Yılın her günü en kaliteli kahveyi özenle hazırlayarak üstün servis anlayışıyla tüketicisiyle buluşturan Gloria Jean’s Coffees, ramazan ayında da kahve sohbetlerinin değişmeyen adresi oluyor. İftar sonrası damaklarda lezzet şöleni yaşatan Mint Chocolate Bomb, Iced Mocha ve Creme Brulee Chiller, Gloria Jean’s Coffees’in zengin soğuk kahve seçenekleriyle ramazan ayına ayrı bir lezzet katıyor. Sevdiklerinizle bir araya gelerek güzel zaman geçirmeniz için tasarlanan şık ve ferah Gloria Jean’s mağazaları iftar sonrasında tatlı bir mola için sizleri bekliyor.

Gloria Jean’s’den ferahlatan üç star lezzet

Zengin ürün gamını yeniliklerle daha da genişleten Gloria Jean’s, ramazan ayında öne çıkan üç özel ürünüyle iftar sonrası hem içinizi ferahlatıyor hem de gün boyu hissettiğiniz tatlı ihtiyacınızı fazlasıyla karşılıyor. Nane aroması sevenlerin favorisi olmaya aday Mint Chocolate Bomb, kakao, vanilya, kahve, süt, tatlı krema ve çikolata parçalarının uyumlu birleşimiyle hazırlanıyor. Tatlı-sert kahve tercih edenler için ideal Iced Mocha, çikolata şurubu, buz, soğuk süt ve espressodan oluşan özel formülüyle yumuşak tonda soğuk kahve seçenekleri arasında dikkat çekiyor. Tercihe göre krema, çikolata parçacıkları veya çikolata sosu ile süslenerek servis edilen Iced Mocha iftar sonrası serinleten lezzetler arasında yer alıyor.  Karamelin enfes lezzetinden ilham alan Creme Brulee ChillerGloria Jean’s Coffees’in ferahlatan yeni lezzetleri arasında yoğun ilgi görüyor. Hem damağa hem de göze hitap eden  Chiller, kakao ve karamel aromasıyla her yudumda yumuşak bir tadım keyfi yaşatıyor. Beyaz kakao, karamel şurubu, süt, tatlı krema ve karamel sostan oluşan soğuk kahve, karamelden vazgeçmeyenler için ilk sırada yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.