DOLAR 32,3209 0.21%
EURO 35,1497 0.04%
ALTIN 2.294,250,75
BITCOIN 22872210,83%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İSTANBUL’UN KENDİNE HAS SEMTİ KADIKÖY’ÜN  EV SAHİPLİĞİNDE KEŞİF VE DENEYİM ROTASI: “KENDİNE HAS SUNAR; SEMTİNE HAS” 
  • Gün Gazete
  • Gündem
  • İSTANBUL’UN KENDİNE HAS SEMTİ KADIKÖY’ÜN  EV SAHİPLİĞİNDE KEŞİF VE DENEYİM ROTASI: “KENDİNE HAS SUNAR; SEMTİNE HAS” 

İSTANBUL’UN KENDİNE HAS SEMTİ KADIKÖY’ÜN  EV SAHİPLİĞİNDE KEŞİF VE DENEYİM ROTASI: “KENDİNE HAS SUNAR; SEMTİNE HAS” 

ABONE OL
Mart 9, 2022 08:03
İSTANBUL’UN KENDİNE HAS SEMTİ KADIKÖY’ÜN  EV SAHİPLİĞİNDE KEŞİF VE DENEYİM ROTASI: “KENDİNE HAS SUNAR; SEMTİNE HAS” 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kendine Has’ın kültür, sanat ve müzik dolu 

keyifli rotası 12 Mart’a kadar devam ediyor…

Kendine Has, tüm Kadıköy’ü ele geçirmek, yeniden keşfetmek, kültür, sanat, müzik dolu keyifli bir rotayla yaşamlara ilham oluyor. Küratörlüğünü Hood Base’in yaptığı ‘Kendine Has Sunar:Semtine Has’, 12 Mart’a kadar katılımcıları rotasındaki konserler, atölyeler, sergiler ve partilerle sıradışı bir semt turuna davet ediyor…

5 Mart’ta başlayan Kendine Has Sunar: Semtine Has Kadıköy’ü Kadıköy yapan her kavramın yer aldığı etkinlikleriyle, katılımcılarını Kadıköy sokaklarında ağırlıyor. Her günü dolu dolu geçen etkinlikte katılımcılar sokak sanatlarını tasarımcılarıyla birlikte inceleme, Onaranlar Kulübü ile kenti hackleme, plakçıları sil baştan tarayabilir, konserlere, patili dostlar için hazırlanan özel atölyelere katılma fırsatı buldu. Etkinli tüm hızıyla devam ederken yeni deyimleri, birbirinden özel isimlerin eserlerini ve konserlerini keşmek için Kendine Has Sunar: Semtine Has, Kadıköy sokaklarında sizleri bekliyor.

Kadıköy bu hafta da Kendine Has Sunar: Semtine Has’a ev sahipliği yapmaya devam edecek

Müziğin sesi tüm Kadıköy’de bu hafta da artmaya devam ediyor. Katılımcılar için bu hafta Nilipek, Deniz Göktaş ve Evdeki Saat’in pop-up perfomanslarıyla Youtube’da yayınlanan ve Caner Özyurtlu’nun hazırladığı “Loş Sohbet” programı ise Semtine Has’a özel ilk defa seyirlici olarak Kadıköy Karga’da gerçekleşecek. Loş Sohbet’in konuğu ise aynı zamanda bir Kadıköy sakini olan Uraz Kaygılaroğlu olacak.

Kadıköy ruhuyla örtüşen parti serisi, Rundamental koşusu sonrası Post- Run Cooldown ile devam edecek. DJ kabininde Asena Hayal ve Tuğçe Şenoğul’un olduğu Gizli Oturum ve müzik dünyasında aktif olarak yer almak isteyen kadınlarla uluslararası bir program yürüten Beats by Girlz gibi birbirinden farklı isimlerin performansları ise bu haftaya renk katacak.

Burada Her Şey Kendine Has

Etkinliğin geri kalan günlerinde, İstanbul’un en hareketli ve çevre dostu semtlerinden Kadıköy’de, birbirinden farklı karakterdeki plak dükkanlarına uğramanız, rota üzerinde müzikal keşifler ve bazı sürprizleri deneyimlemeniz de mümkün. Aynı zamanda el yapımı ve sesli oyuncaklar üreten Cheesy Instruments ile her şeyi ses üreten bir nesneye dönüştüreceğiniz atölye başta olmak üzere hafta boyunca farklı farklı birçok aktiviteye katılabilirsiniz. Rundamental ile rehberli Kadıköy koşusu, müzik sektörü profesyonelleriyle müzisyenler için çıkış stratejisine dair ipuçları söyleşisi, Kamufle ve Barış Demirel ile “Trombeat” atölyesi, sadece semt sakinlerini değil, tüm İstanbulluları kucaklayacak.

Hafta boyunca devam eden Semtine Has etkinlikleri

Kendine Has Sunar; Semtine Has sanatın birçok dalında da Kadıköy’ü mesken haline getirecek. Lübnanlı illüstratör ve heykeltraş Shirine Sbaiti’nin kişisel sergisi “Are You in Limbo?” Hood Base’de, illüstratör ve video sanatçısı Uğur Acil’in tasarladığı şişme yerleştirme Thales’te, sokak sanatçısı Cins’in graffiti performansı ise yine Semtine Has rotası üzerinde sanatseverlerle buluşacak.

9 Mart – 12 Mart 2022 tarihleri arası etkinliğin devam programında, her gün farklı konseptlerde oluşturulan rotalarda, Bahariye Caddesi’nden Moda Caddesi’ne, Moda Havuz’dan Kadıköy’ün tüm ara sokaklarını yeni baştan keşfedeceğiniz, tüm program ve atölyelere katılımın ücretsiz olduğu   ‘Kendine Has Sunar:Semtine Has’ın programı ise şöyle;

Sürekli Etkinlikler:

  • Dream Gigs Illustrated Sergisi Hera 
  • Uğur Acil’in şişme karakterleri ile mekana özgü yerleştirme / Thales
  • Sokak sanatçısı Cins ile Live Grafiti
  • Deneyim: Biraz Yalnız Kalabilir Miyiz? / Hera
  • Sergi: Are You in Limbo? / Hood Base

9 Mart Çarşamba 

  • Barış Akpolat ile Plak Dükkanları / Plak Dükkanları
  • Tadım: Mezopotamya’dan Bugüne Lezzet Rotası Hiç Pub 
  • Pop Up Konser: Nilipek. / Moda Havuz
  • Caner Özyurtlu ile Seyircili Loş Sohbet (Konuk: Uraz Kaygılaroğlu) / Karga

10 Mart Perşembe

  • Cheesy Instruments ile Şişelerle Synthesizer Yapım Atölyesi / Muhit 
  • Mezopotamya’dan Bugüne Lezzet Rotası / Barmy 
  • Rundamental ile Semt Koşusu / Sokak
  • Parti: Beats by Girlz Partisi / Mecra 

11 Mart Cuma 

  • Kamufle & Barış Demirel ile “Trombeat” Atölyesi / Muhit 
  • Mezopotamya’dan Bugüne Lezzet Rotası / Karga

12 Mart Cumartesi 

  • Sanatçı Atölyeleri Turu: Big Baboli, Kerem Ardahan & Candan İşcan, Emre Karaoğlu, Aylin Bilgiç, MRE / Sanatçı Atölyeleri
  • Pop-Up Performans: Deniz Göktaş / Moda Havuz
  • Pop Up Konser: Evdeki Saat / Moda Havuz

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.