DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22329211,76%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadir İnanır Taburcu Edildi: İyileşme Süreci Devam Ediyor

Kadir İnanır Taburcu Edildi: İyileşme Süreci Devam Ediyor

ABONE OL
Nisan 4, 2024 19:05
Kadir İnanır Taburcu Edildi: İyileşme Süreci Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadir İnanır Yoğun Bakımdan Çıkarıldı

İstanbul Beykoz’da yaşadığı evde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ünlü oyuncu Kadir İnanır, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdi. Tedavi sürecinde operasyon geçiren ve entübe edilen İnanır, tedavinin olumlu sonuç vermesiyle 1 Nisan’da yoğun bakımdan çıkarılarak nöroloji servisine alınmıştı.

Hastaneden Taburcu Edildi

Bugün itibariyle Kadir İnanır’ın hastaneden taburcu edildiği iddia edildi. Ancak tedavisinin Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde devam ettiği belirtildi.

Jülide Kural’dan Açıklama

Kadir İnanır’ın hayat arkadaşı Jülide Kural, ünlü oyuncunun durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kural, “Tedavi gören Kadir İnanır, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başlayan sürecin ardından Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde rehabilitasyon sürecine devam etmektedir.” ifadelerini kullandı.

Kural ayrıca doktorlar ve sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, İnanır’ın durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini ve güçlü bir şekilde iyileşme sürecini sürdürdüğünü belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.