DOLAR 32,3840 0.18%
EURO 34,9979 -0.27%
ALTIN 2.324,510,23
BITCOIN 2265534-0,83%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kahkahanın Yeni Adresi Olacak beIN ORIGINALS Dizisi “Var Bunlar”ın Afişi Yayınlandı!
  • Gün Gazete
  • Gündem
  • Kahkahanın Yeni Adresi Olacak beIN ORIGINALS Dizisi “Var Bunlar”ın Afişi Yayınlandı!

Kahkahanın Yeni Adresi Olacak beIN ORIGINALS Dizisi “Var Bunlar”ın Afişi Yayınlandı!

Yapımını Z Medya’nın üstlendiği yepyeni beIN ORIGINALS dizisi “Var Bunlar”ın afişi yayınlandı. Kendine has tarzıyla merak uyandıran yepyeni dizi “Var Bunlar” çok yakında Türkiye’nin dijital içerik platformu beIN CONNECT ekranlarında olacak.

ABONE OL
Temmuz 28, 2022 12:32
Kahkahanın Yeni Adresi Olacak beIN ORIGINALS Dizisi “Var Bunlar”ın Afişi Yayınlandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gündelik hayatın içinden çıkılmaz tekdüzeliğine sürüklenen iki yakın arkadaş Tufan ve Samet’in maceralarını konu alan “Var Bunlar”, beIN CONNECT ekranlarında seyirciyi kahkahaya boğmak için gün sayıyor.

 

beIN CONNECT’te Yeni Bir Komedi İkilisi Doğuyor!

 

“Var Bunlar”da dizinin kahramanları Tufan ve Samet’i canlandıran Giray Altınok ve Kerem Özdoğan, senaryosunu da kaleme aldıkları projede gündelik hayatın detaylarından benzersiz bir komedi çıkarıyor. Bir türlü içinden çıkamadıkları bir tekdüzeliğin ortasında sürüklenen iki yakın arkadaşın maceraları her bölümde izleyici karşısına çıkacak farklı konuk oyuncularla şekillenecek.

 

Çekimleri tüm hızıyla devam eden “Var Bunlar”, her perşembe beIN CONNECT’te yayınlanacak.

 

 

VAR BUNLAR – KÜNYE

Yapım şirketi: Z Medya

Yapımcı: Elif Yakarçelik

Yönetmen: Arif Gökdeniz Uslu

Senaryo: Giray Altınok- Kerem Özdoğan

Oyuncular: Giray Altınok- Kerem Özdoğan

Görüntü yönetmeni: Volkan Şimşek

 

 

beIN CONNECT Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde!

beIN CONNECT’ten popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler, ücretsiz deneme süresinin ardından ayda 14,90 TL’den başlayan fiyatlarla kutusuz, kurulumsuz anında internet üzerinden beIN CONNECT üyesi olabiliyorlar. Digiturk üyeleri ise paketlerindeki içerikleri beIN CONNECT’ten ücretsiz izleyebiliyorlar. beIN CONNECT mobil uygulamasını Google Play ve App Store’dan indirebilir, www.beinconnect.com.tr adresinden tek tıkla tüm içeriklere dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz. beIN CONNECT’e ayrıca Apple TV, Android TV ve Smart TV’lerden de erişebilirsiniz.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.