DOLAR 32,3311 0.24%
EURO 35,0710 -0.18%
ALTIN 2.284,790,33
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

LEVI’S® MADE & CRAFTED® KADIN KOLEKSİYONU

LEVI’S® MADE & CRAFTED® KADIN KOLEKSİYONU

ABONE OL
Mayıs 10, 2022 09:33
LEVI’S® MADE & CRAFTED® KADIN KOLEKSİYONU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Taze bir bakış açısı ve yeni bir yaklaşımla, klasikleşmiş bir favori tekrardan hayal edilebilir. Levi’s Made & Crafted, İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu için tam olarak bunu gerçekleştirdi. Levi’s Made & Crafted’ın meşhur yüksek kaliteli malzeme ve işçiliği yeni bir tasarım diliyle buluşarak daha sade bir görünüm kazandı.

 

Bu yenilenme Levi’s Made & Crafted’ın yeni tasarım direktörü Paul O’Neill tarafından yürütülüyor. Levi’s Vintage Clothing geçtiğimiz 12 yıl süresince Paul O’Neill rehberliğinde Levi’s bünyesindeki en popüler koleksiyonları sundu. Şimdi ise sahip olduğu bu eşsiz estetik anlayışı ve titiz detaylandırmasını Levi’s Made & Crafted için kullanıyor.

 

İlkbahar/Yaz 22 sezonu için Levi’s Made & Crafted, ikonik 501® ve t-shirtlerden, sweatshirtlere ve pantolonlara kadar herkese hitap eden stilleri hedefliyor. Bu sezon özellikle kadın koleksiyonunda vurgu ve detaylara yeni bir yaklaşımla beraber yüksek kalite kumaş kullanımı ve göz kamaştıran desenler ön plana çıkıyor. Levi’s tarihinde köklü bir yeri olan Levi’s Made & Crafted için kumaş ve modeller günümüzde daha sade ve taze bir perspektif ile koleksiyonda yerini alıyor.

 

Sadeliğin vurgulandığı yumuşak ve nötr tonlarda koyu lacivert, mavi, ekru, sarı ve kiremit kırmızısının kullanıldığı koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında Bell Trucker, Column Jean ve Levi’s Trucker bulunuyor. Bell Trucker ve Column Jean modellerinde soluk lacivert denim parçalar ile mozaik efekti yaratılırken Levi’s Trucker geniş, çan kolları ve bol alt kesimi sayesinde yeni bir görünüm elde ediyor. 20.Yüzyıl Amerikan sanat akımından ilham alan suluboya desenlerinin işlendiği hafif, tiril tiril koton Bell gömlek elbisede de çan şeklinin etkisi görülüyor.

 

Koleksiyonda 60’ların ve modern zamanın sinerjisinin vurgulandığı vintage yağmurluktan ilham alan, yumuşak Süet Kadın Ceketi ve Levi’s Rider koleksiyonundan esinlenilerek tasarlanmış, cropped paçalara sahip düz ve dar kesimi ile yeni Straight Trouser modelleri bulunuyor. 1970’lerin Levi’s yelkenci stillerinden ilham alan basit, bol paçalar ve neredeyse kişiye özel görünüme sahip High Rise Slim de farklı renk alternatifleri ile koleksiyonda yerini alıyor.

 

“Levi’s Made & Crafted sürekli evrilen bir proje. İnsanların ilgisini canlı tutmak ve tekrar geri dönmelerini sağlayabilmek için bir koleksiyonun kimliği olması gerekiyor. O nedenle bu sezon, gelecek sezonlar için geliştirilebilecek bazı parçalar belirliyoruz. Levi’s Made & Crafted için hedefim daha zamansız bir yaklaşıma sahip olmak, kadın ve erkek modelleri arasında geçişler sunmak ve akıllarda kalacak bir koleksiyon yaratmak.” Paul O’Neill, Levi’s Strauss & Co., Levi’s Made & Crafted ve Levi’s Vintage Clothing Direktörü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.