DOLAR 32,3776 0.07%
EURO 35,0423 -0.27%
ALTIN 2.324,700,24
BITCOIN 2270704-0,67%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Metin Engizek Yeni Albüm Haberini Duyurdu

Metin Engizek Yeni Albüm Haberini Duyurdu

ABONE OL
Aralık 27, 2022 11:43
Metin Engizek Yeni Albüm Haberini Duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Metin Engizek Almanya emlak piyasasının başarılı girişimcilerinden ve yatırımcılarından birisi olarak tanınıyor. Ve kendisi başarılı bir iş insanı kimliğiyle birlikte aynı zamanda sosyal yaşantısı ile aktif ve faal bir görüntü sergiliyor. Mesleğinin dışında onun en büyük hobisi dövüş sanatları. Uzun yıllardır boş zamanlarında fitness ve dövüş sanatları üzerine profesyonel çalışmalar yapıyor. Spor ile birlikte müzik alanında da onu görebilmeniz mümkün. Sergilemiş olduğu DJ’lik performansları onun elini attığı her alanda yetenekli ve başarılı bir girişimci olduğunu da ortaya koyuyor.

Son günlerde kendisinin yapmış olduğu bir açıklama hem Almanya’daki Türkler tarafından hem de ülkemizde heyecanla karşılandı. Metin Engizek göstermiş olduğu başarılı Dj performanslarıyla aslında geniş bir kitleye hitap eden başarılı da bir müzisyen. Onun müzik tutkusu içinde her geçen gün büyüyerek artık kontrol edilemez bir hal alıyor. Ve müzik dünyasında profesyonel olarak var olmak isteyen Metin Engizek yeni albüm haberiyle dinleyicilerini heyecanlandırıyor.

Metin Engizek işin mutfağından gelen yetenekli ve başarılı bir müzisyen. Bugüne kadar müzik konusunda çeşitli eğitimler alarak kendisini yetiştirmeyi başarıyor. Ve yeni albüm ile müzik piyasasına giriş yaparak iş yaşamında göstermiş olduğu başarıyı burada da gösterebileceği mesajını sevenlerine veriyor.

Kendisinin albüm çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Ve çok yakın bir zamanda dijital platformlarda yer almaya başlayacak.

Instagram:

https://www.instagram.com/metinengizek/

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.