DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Minny Hustlers: En Etkili Karın Egzersizi!

Minny Hustlers: En Etkili Karın Egzersizi!

ABONE OL
Mart 21, 2024 20:05
Minny Hustlers: En Etkili Karın Egzersizi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’li Kişisel Antrenörlerin Önerisi: Rus Twist

ABD merkezli ve en iyi kişisel antrenörlerden oluşan 159 bin TikTok takipçili Minny Hustlers isimli hesap, sıkı karın kasları arayanlar için odaklanmaları gereken tek egzersizi açıkladı. Uzmanlara göre en etkili karın egzersizi Rus twisti.

Rus Twist Nedir?

Antrenörler, yerde otururken vücudu bükmeyi ve dizleri bükerek başı kaldırmayı içeren egzersizin, vücudun yan tarafındaki kasları ve göbek kaslarını hedef aldığını söylüyorlar.

Uzmanların Tavsiyesi

Sertifikalı kişisel antrenör Lo Lundstrom, “Bu herkes için harika bir hareket çünkü yeni başlayanlar için ayakları yerde tutarak veya ek bir zorluk kullanılarak değiştirilebilir” diyor. Diğer kişisel antrenörler de bu tavsiyeyi tekrarlıyor. Sonuçları görmek için hareketin haftada iki ila üç kez uygulanmasını tavsiye ediyorlar.

Faydaları

Uzmanlar, mekik ve plank hareketlerinden farklı olarak Rus twisti’nin karın bölgesindeki kas miktarını artırdığını belirtiyor. Hareketin aynı zamanda bacak egzersizi olarak da kullanılabileceğini söyleyen uzmanlar, çekirdek kuvvetini artırmak için ideal olduğunu vurguluyor.

Uyarılar ve Öneriler

Kişisel antrenör Amanda Hoffman, spor salonuna gidenleri hız konusunda fazla ileri gitmemeleri konusunda uyarırken diğer uzmanlar da belinize yönelik riskleri göz önünde bulundurmanın önemli olduğunu belirtiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.