DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048194-2,43%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Muhsin Yazıcıoğlu’nun Helikopter Kazası Davası

Muhsin Yazıcıoğlu’nun Helikopter Kazası Davası

ABONE OL
Mart 25, 2024 18:07
Muhsin Yazıcıoğlu’nun Helikopter Kazası Davası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Helikopterin Düşmesi ve Soruşturma

Partisinin Çağlayancerit mitinginden sonra Yozgat’a gitmek üzere helikoptere bindiği sırada yaşanan kaza sonucunda Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekiler hayatını kaybetti. Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı, helikopter kazasıyla ilgili soruşturma başlattı ve kaza kırım ekibi oluşturdu.

Soruşturma Süreci

Yazıcıoğlu’nun ailesi, olayla ilgili özel yetkili savcı ve mahkeme talep etti. Dosya bir süre sonra Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığına geri gönderildi. Soruşturma dosyası üzerinde birkaç kez takipsizlik kararı verildi. Ancak 2016’da takipsizliğe itiraz edildi ve yeni şüpheliler dosyaya eklendi.

FETÖ Müdahalesi ve Yeni Gelişmeler

FETÖ’nün soruşturmaya müdahalesiyle ilgili dava açıldı ve bazı sanıklar hüküm giydi. Helikopterden GPS cihazının sökülmesine ilişkin dava dosyasıyla ilgili mahkeme kararı bekleniyor. Yazıcıoğlu ailesi, yeni bilirkişi raporları talep ederek dosyanın aydınlatılmasını istiyor.

Hak Arayışı Devam Ediyor

Muhsin Yazıcıoğlu’nun avukatları, dosyanın sonuca ulaştırılması için çaba sarf ediyor. Yazıcıoğlu’nun arkadaşları ve ailesi, helikopter kazasının detaylarının aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması için mücadelelerini sürdürüyor. Davanın sonucu ve yeni gelişmeler bekleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.