DOLAR 32,3318 0.25%
EURO 35,0501 -0.24%
ALTIN 2.279,710,11
BITCOIN 22909191,84%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sanatçı Berkay Ören İlgi Odağı! Şarkı Yapmaya Hazırlanıyor!
  • Gün Gazete
  • Gündem
  • Sanatçı Berkay Ören İlgi Odağı! Şarkı Yapmaya Hazırlanıyor!

Sanatçı Berkay Ören İlgi Odağı! Şarkı Yapmaya Hazırlanıyor!

ABONE OL
Ocak 25, 2023 10:15
Sanatçı Berkay Ören İlgi Odağı! Şarkı Yapmaya Hazırlanıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son yıllarda gençler arasında hızlı bir çıkış yakalayan Berkay Ören sektör değiştirip bir şarkı üzerinde çalışmalar yaptığını söyledi.

Uzun yıllardır sanatçılık yapan Berkay Ören kısa sürede fenomen haline geldi. Sosyal medya hesaplarından on binlerce kişi tarafından takip edilen Berkay Ören her geçen gün kitlesini genişletiyor. Özel hayatı da merak konusu olan Ören karizmatik ve sempatik duruşu ile ünlü oyunculara benzetilerek arama motorları üzerinden sürekli şekilde araştırılan bir isim haline geldi.

BERKAY ÖREN KİMDİR? NERELİDİR ? KAÇ YAŞINDA ?

Son günlerde sık sık gündeme gelen Berkay ÖREN kimdir? Berkay ÖREN kaç yaşında? Berkay ÖREN nerelidir? Berkay ÖREN ne iş yapıyor? İşte Berkay ÖREN hakkında bilinmeyenler…

BERKAY ÖREN HAKKINDA

Berkay ÖREN Zonguldak-19.05.1997 doğumlu ve şuan İstanbulda yaşayan sosyal medya fenomeni. Genç yaşına rağmen tatlı ve sempatikliği ile genç nesili kendine hayran bırakıyor. Diğer fenomenlerin aksine okullara ve yaşlılara yardım eden bir isim . Başarılarına başarı katmaya devam eden BERKAY ÖREN şimdi de Moda sektörüyle ilgilenmekte. Sosyal medyada Sempatik ve Yaramaz olarak bilinen Berkay ÖREN takipçilerinin çoğu zaman dert ve sıkıntılarını giderebilen bir isim.

BERKAY ÖREN SEVGİLİSİ KİM? ÇAPKIN MI?

Geçtiğimiz günlerde genç bir kiz arkdaşiyla Instagrama hikaye atan Berkay ÖREN takipçileri merak ettiği için onlara cevap vermiş ve sevgilisinin olmadiğini belirtmişti. 25 yaşında olan Berkay ÖREN hayatından birçok kesiti İnstagram üzerinden paylaştığı belirtiliyor.

BERKAY ÖREN SOSYAL MEDYA HESABI

INSTAGRAM: BERKAYOREN

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.