DOLAR 32,2201 0.03%
EURO 35,1103 0.16%
ALTIN 2.503,960,14
BITCOIN 2137166-0,91%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Taylor Swift’in Paris Konserleri Paris Olimpiyatlarını Beşe Katladı
  • Gün Gazete
  • Ekonomi
  • Taylor Swift’in Paris Konserleri Paris Olimpiyatlarını Beşe Katladı

Taylor Swift’in Paris Konserleri Paris Olimpiyatlarını Beşe Katladı

ABONE OL
Mayıs 7, 2024 17:21
Taylor Swift’in Paris Konserleri Paris Olimpiyatlarını Beşe Katladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fransız Yetkililer, 2024 Paris Yaz Olimpiyatları’na Hazırlanırken Taylor Swift’in Etkisi

Fransız yetkililer, 2024 Paris Yaz Olimpiyatları için beklenen yaklaşık 2 milyon uluslararası ziyaretçiye hazırlanırken, Taylor Swift’in tek bir konserle dev spor organizasyonunu beşe katladığı ortaya çıktı.

Taylor Swift’in “Eras Tour” Konserleri Paris’i Sallıyor

Milyarder süperstar Taylor Swift, Paris’in hemen dışındaki La Défense Arena’da yapacağı dört gösteri ile “Eras Tour”un Avrupa ayağını başlatıyor. Her bir gösteriye toplam 40 bin kişilik kapasite ayrıldı ve bu müzik etkinliği Olimpiyat Oyunları’nın bir parçası olarak planlandı.

Embark Beyond’un Rakamlarına Göre Taylor Swift Çılgınlığı

New York merkezli lüks seyahat acentesi Embark Beyond’un verilerine göre, Taylor Swift’in konserleri Paris Olimpiyatlarından beş kat daha fazla Amerikalıyı çekmeyi başardı. Embark’ın kurucu ortağı Jack Ezon, “Taylor’ın ne yaptığına bakın. Olimpiyatları bile gölgede bırakıyor” dedi.

Swift Çılgınlığı Ekonomilere Canlılık Getiriyor

Taylor Swift’in turnesi, Avrupa’da olduğu gibi dünya genelinde ekonomilere ivme kazandırıyor. Özellikle Paris’te ve çevresinde bilet sınırlamaları ve fiyat düzenlemeleri yapılırken, Swift çılgınlığının ekonomik etkisi oldukça büyük. Öte yandan, seyahat analizleri şirketi Lighthouse’un verilerine göre otel fiyatlarında da önemli düşüşler yaşanıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.