DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2077342-1,85%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü Rapçi Eny Green’in Muhteşem Dönüşü

Ünlü Rapçi Eny Green’in Muhteşem Dönüşü

ABONE OL
Haziran 9, 2022 13:41
Ünlü Rapçi Eny Green’in Muhteşem Dönüşü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eny Green, özellikle 2000 yılların popüler rapçisiydi. Şimdilerde yeniden geri dönüşünü duyan hayranları bu haberi oldukça sevindi. Müziksever kişiler için Eny Green yeniden müzik çalışmaları için harekete geçti. Eny Green, Türkiye’nin ilk ve tek engelli rapçisidir. Yeni çıkarmayı düşündüğü ve çalışmalarını sürdürdüğü “Fenamen” şarkısı ile sosyal medya fenomenlerini konu alıyor. Eny Green şimdilerde, müzik hayatına İzmir’de devam ediyor.

İstanbul Atatürk Kültür merkezinde 2006 yılında verdiği konserle beraber, Türkiye’nin ilk ve tek engelli rapçisi seçildi. Basın mensuplarının seçtiği, Eny Green şimdilerde yeniden dönüşü ile konuşuluyor. Eny Green, müzik yapmayı çok sevdiği ve kendisini bu konuda motive ettiği için müzik çalışmalarına 2022 yılından sonra yine aktif olarak devam etmeyi planlıyor.

Başarılı Single ile Geri Dönen Eny Green

Eny Green, 2021 yılında çıkardığı 3 single ile oldukça dikkat çekti. Yaşadığı bazı problemler nedeniyle müzik dünyasına ara vermek zorunda kalan Eny Green şimdilerde yeniden dönüyor. Yaptığı açıklamaya göre Eny Green müzik çalışmaları yaparak hayattaki en büyük motivasyonunun müzik olduğunu söylüyor. Eny Green şimdilerde çıkaracağı Fenamen şarkısı için Efeflow çatısı altında çıkarmayı planlıyor.

Eny Green’in başarılı müzik çalışmalarını ve sosyal yaşamını takip etmek amaçlı Instagram hesabını takibe almak mümkündür. Instagram hesabı enygreenofficial takibi olarak çalışmalarını yakından takip edebilirsiniz. Kendisi başarılı müzik çalışmalarını ve sosyal yaşamını yansıttığı Instagram hesabından takip etmek mümkündür.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/enygreenoffical/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.