DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yasin Öztürk Yeni Single’ı ile Yükselmeye Devam Ediyor

Yasin Öztürk Yeni Single’ı ile Yükselmeye Devam Ediyor

ABONE OL
Nisan 13, 2022 09:06
Yasin Öztürk Yeni Single’ı ile Yükselmeye Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yakın zamanda yeni bir single çıkartan Yasin Öztürk, rap dünyasında birçok kişi tarafından beğenilerek dinleniyor. Çeşitli müzik platformlarında single parçasını bulabileceğiniz Yasin Öztürk, kariyerinde adım adım ilerleme kaydediyor. ‘’Sana Yeminim Var’’ adında çıkarmış olduğu teklisi şimdi Spotify ve Youtube gibi platformlarda yayınlanıyor. Bunun yanı sıra R&B müzik ve rap ile de ilgilenen Yasin Öztürk, bu kategoride kariyerini sürdürmeyi planlıyor.

Sosyal medyada da oldukça aktif bir şekilde paylaşımlar gerçekleştiren isim Hunkarbeats adı altında paylaşımlarını gerçekleştiriyor. Kariyerinde kullandığı isim olarak da nitelendirebileceğimiz Hunkarbeats Yasin Öztürk’ün mahlasıdır. Tüm sosyal medya hesaplarında bu ismi kullanmasıyla da biliniyor. Sıkı bir takipçi kitlesine sahip olan sanatçı aynı zamanda müzik alt yapısı ve beste çalışmalarıyla da uğraşıyor. Kendi parçalarının ve çıkarmış olduğu teklilerinin hepsinin bestesi ve alt yapısı kendisine aittir. Bu bağlamda da kariyerindeki başarısını her geçen gün arttırdığını bizlere kanıtlıyor.

Birçok farklı platformda çalışmaları yayınlanan Ankaralı sanatçı, şimdilerde çıkarmış olduğu single ile popülaritesini arttırıyor. Siz de Yasin Öztürk’ün sosyal medya hesapları üzerinden veya direkt olarak müzik platformlarından yeni teklisini dinleyebilirsiniz. Özellikle de rap müzik sevenler için oldukça beğeni toplayan parçalardan biri olmuştur. Her geçen gün popülaritesi ve sevenleri artış gösteren Yasin Öztürk, bu alandaki çalışmalarını daha da ilerletmeyi düşünüyor.

Instagram:

https://www.instagram.com/hunkarbeats/

Facebook:

https://www.facebook.com/hunkar06

Twitter:

https://twitter.com/hunkar06

Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCyZBIqsFbHwBSnBC8vr50Ow

Spotify:

https://open.spotify.com/artist/1TZBjk9H6YSPy9hz2uRUUf

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.