DOLAR 32,3458 0.26%
EURO 35,1131 -0.06%
ALTIN 2.303,301,15
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

YILIN İLK SÜPER BOKS GECESİ S SPORT PLUS’TA

YILIN İLK SÜPER BOKS GECESİ S SPORT PLUS’TA

Cumartesi Gecesi Wembley Arena’dan canlı yayınlanacak gecede, WBC Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Tyson Fury, kemerini Dillian Whyte karşısında korumaya çalışacak.

ABONE OL
Nisan 26, 2022 11:29
YILIN İLK SÜPER BOKS GECESİ S SPORT PLUS’TA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kariyeri boyunca toplam 32 karşılaşmaya çıkan ve 31 galibiyetinde 22 kez nakavt ederek ringten ayrılan, yalnızca 1 beraberliği bulunan, dünya ağır siklet boks şampiyonu, boksun efsane ismi, Çingene Kral lakaplı Tyson Fury Londra’da biletleri sadece 3 saatte tükenen gecede Wembley Arena’da yaklaşık 100 bin kişilik seyirci topluluğu önünde Dillian Whyte ile karşı karşıya geliyor. Profesyonelliğinde yenilgiyi hiç tatmayan şampiyon, Cumartesi akşamı20:00’den itibaren Türkiye’de sadece S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak gecede Ceset Hırsızı lakaplı Dillian Whyte karşısında kemerini korumaya çalışacak. 

Organizasyon sürecinde Fury ve Whyte’ın sosyal medya üzerinden atışmalarıyla, pek çok spekülasyon yaşanan gece, İngiliz boks tarihinin en yüksek sayıda izleyicinin yer alacağı karşılaşması olacak. WBC’nin olası bir Anthony Joshua ya da Oleksandr Usyk maçından önce Tyson Fury’e zorunlu tuttuğu bu unvan maçında iki boksör de rekor ücretler alarak ringe çıkıyor. Fury karşılaşmadan 30, Dillian Whyte ise 7.3 milyon dolar ücret alacak. Kazanan boksör ayrıca 4 milyon dolarlık maç primine de hak kazanacak. Boks severler bu müthiş geceyi ILKAY1299 kampanya koduyla ssportplus.com üzerinden S Sport Plus aylık paketi aylık sadece 12,99’a satın alarak izleyebilecekler.

Ağır sıklet boksta dünya şampiyonluğunu elinde bulunduran ve kariyeri boyunca mağlubiyetihiç yaşamayan Britanyalı Boksör Tyson Fury; Mart ayında yapılan basın toplantısında bu maçın ardından emekli olacağını açıklasa da, bu maçı kazanması halinde sonraki hedefinin WBA, WBO, IBF ve IBO kemerlerini de kazanabilmek için, Oleksandr Usyk ya da Anthony Joshua ile de karşılaşması bekleniyor.

Bugüne kadar toplam 32 maça çıkan, 22 kez nakavt ederek 31 galibiyeti elinde bulunduran Fury tek beraberliğini DeontayWilder karşısında aldı. Dillian Whyte ise kariyerinde 30 kez ringe çıktı. 19’u nakavt olmak üzere 28 karşılaşmadan galip ayrılan Whyte 2 karşılaşmasından da mağlubiyet ile ayrıldı. Sert dövüş teknikleri ile tanılan ikilinin nefes kesen mücadelesi Cumartesi Saat: 20:00 ‘da canlı yayın ile S Sport Plus’ta olacak.

Hafta Sonu Futbol Şöleni de S Sport Plus’ta!

Fury vs Whyte karşılasması dışında sporseverleri birbirinden müthiş maçlar bu hafta sonu S Sport Plus’ta bekliyor. Cumartesi günü 14:30’da Premier Lig’de Arsenal – Manchester United, Serie A’da Inter – Roma, Pazar günü ise Merseyside derbisinde Liverpool – Everton ve yine Serie A’da Lazio – Milan karşılaşması da S Sport Plus’tan canlı olarak yayınlanacak. Bu hafta sonu ayrıca Formula 1 İtalya Grand Prix’si de tüm seanslarıyla S Sport Plus’tan izlenebilecek.

Mobil Uygulamada Geniş Ekran Deneyimi S Sport Plus’ta!

Boks geceleri, UFC gibi dövüş spor yayınlarının yanı sıra Premier Lig, Serie A, LaLiga, NBA, Formula 1, NFL gibi zengin bir yayın içeriğine sahip olan S Sport Plus; her ay 500 saatten fazla canlı yayın ile izleyici karşısına çıkıyor. Çoklu ekran izle özeliği ile cep, web, tablet ve tv gibi ortamlarda izlenebilen S Sport Plus mobil uygulama kullanıcılarına, tekrar izle özelliği ile karşılaşmalar biter bitmez yeniden izleme olanağı tanıyor. Full HD yayın kalitesi ile uygulama uyumlu televizyonlarda izlenerek geniş ekran deneyimi sunuyor. Çözünürlük kalitesini kullanıcı tercihine göre düzenleyebilen uygulama düşük veri kullanımı, çift dil kullanımı, takvime ekle gibi çok sayıda özelliğiyle de spor keyfinizi maksimuma taşıyor. Uygulamanın Trendyol, HepsiBurada, N11.com, Perdigital, Vodafone Yanımda, Turkcell Pasaj, Hopi, Yapı Kredi Mobil, Sosyal Destek ve Sağlık Çalışanları gibi geniş kampanyaları da devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.