DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2147579-0,33%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Tartışmalara Yanıt Verdi
  • Gün Gazete
  • Gündem
  • Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Tartışmalara Yanıt Verdi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Tartışmalara Yanıt Verdi

ABONE OL
Mayıs 8, 2024 18:14
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Tartışmalara Yanıt Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bozbey: “Abartıldığını Görüyoruz”

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yeni başkanı Mustafa Bozbey, yeğenini belediye şirketi BURKENT’e yönetim kurulu başkanı olarak atamasıyla başlayan tartışmalar hakkında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bozbey, konunun abartıldığını ve anlamsız hale dönüştüğünü belirterek toplumun tepkisini dikkate aldıklarını vurguladı.

Meclis Üyesi Atanacak

Bozbey, şirkete atanacak yeni ismin meclis üyelerinden biri olacağını açıklarken diğer partilerden de isimlerin şirketlerin yönetiminde yer alması için adım attıklarını belirtti. Bozbey, AK Parti’den meclis üyesi taleplerine olumsuz yanıt alarak demokratik bir tavır sergilediklerini ifade etti.

Çok Fazla Tartışılması Doğru Değil

Bozbey, kamuoyunun gündemine gelmesi gereken daha önemli konular olduğunu vurgulayarak belediyenin borç sorununa dikkat çekti. Geçmiş dönemde yapılan hataları ortaya çıkarmaya devam ettiklerini belirten Bozbey, bu tür konuların çok fazla tartışılmasının doğru olmadığını ifade etti.

Genel Merkezden Uyarı Gelmedi

Bozbey, atamanın geri alınması konusunda genel merkezden bir uyarı almadıklarını da sözlerine ekledi. Bozbey, güvenilir insanlarla çalıştıklarını ve önlerine bakarak işlerine devam ettiklerini dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.