DOLAR 32,2559 -0.09%
EURO 34,8399 -0.05%
ALTIN 2.425,460,04
BITCOIN 20319912,52%
İstanbul
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bursa’da Kuyumcu Dolandırıcılığı Olayı Meydana Geldi

Bursa’da Kuyumcu Dolandırıcılığı Olayı Meydana Geldi

ABONE OL
Mart 19, 2024 18:06
Bursa’da Kuyumcu Dolandırıcılığı Olayı Meydana Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’da Kuyumculuk Yapan İki Kişi Müşterilerini Dolandırdı

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde meydana gelen olayda, mahallede kuyumculuk yapan İ.K. ve M.Y., iddiaya göre müşterilerini dolandırdı. İkilinin, müşterilerinden yatırım amaçlı satın aldıkları altınları kar payı vereceğini söyleyerek emanet almaya başladığı belirtildi.

Şüpheliler Uygun Fiyatla Döviz Bozup Müşterilerini Dolandırdı

Şüphelilerin, uygun fiyatla döviz de bozarak bir süre sonra müşterilerine ellerinde nakit olmadığını, daha sonra ödeme yapacaklarını söyleyerek döviz birikimlerine de el koydukları ortaya çıktı. Sabah saatlerinde kuyumcu dükkanına giden mağdurlardan biri, dükkanın kapalı olduğunu fark edince içeriye bakınca sergilenen altınların yerinde olmadığını ve dükkanın boşaltıldığını gördü.

Mağdurlar Polise Şikayetçi Oldu, Soruşturma Başlatıldı

Haber verilmesiyle birlikte bölgeye çok sayıda kişi toplanırken, olayla ilgili polis ekipleri harekete geçti. İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne yönlendirilen mağdurlar, şikayetçi oldu. 15 kişinin 50 bin liradan 2 milyon liraya kadar dolandırıldığını belirterek şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.