DOLAR 32,5790 0.28%
EURO 34,7794 0.03%
ALTIN 2.488,040,16
BITCOIN 20562793,37%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DOĞANIN KALBİNDE TATİL METRO TÜRKİYE MAĞAZALARINDA BAŞLAR!

DOĞANIN KALBİNDE TATİL METRO TÜRKİYE MAĞAZALARINDA BAŞLAR!

Yaz aylarının yaklaşması ve tatil planlarının başlaması ile birlikte Metro Türkiye yeni Doğaya Dönüş ürün kataloğunu müşterilerine sundu. Metro Türkiye’nin zengin ürün yelpazesi, çevreye zarar vermeden doğanın içinde güzel bir kamp tatili yapmak isteyenlerin ve açık hava sporlarını sevenlerin bütün ihtiyaçlarını karşılıyor. Çadırdan yatağa, mutfak malzemelerinden giysi ve yürüyüş ayakkabılarına, spor malzemelerinden fenerlere ve gıda ürünlerine kadar kamp yaşamının farklı ihtiyaçlarının tümüne hitap eden ürünler tatilcileri doğaya dönmeye davet ediyor.

ABONE OL
Mayıs 25, 2022 09:42
DOĞANIN KALBİNDE TATİL METRO TÜRKİYE MAĞAZALARINDA BAŞLAR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

… Mayıs 2022, İstanbul. Doğayı, açık hava sporlarını ve kamp yapmayı sevenler tüm ihtiyaçlarını Metro Türkiye mağazalarından hızlı bir şekilde karşılayabilecek. En az malzeme ile basit bir kamp yapmak isteyenlerden sobalı ve klimalı çadırlarda konaklamak isteyenlere, açık hava spor aletlerinden doğada beslenme ve giyinme malzemelerine kadar farklı beklentilere sahip müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Metro Türkiye, 1 Haziran’a kadar geçerli olacak Doğaya Dönüş kataloğu ile konforlu ve güvenilir kamp ve spor deneyimleri için geniş bir yelpazede ürün çeşitliliğini müşterilerine sunuyor.

 

Metro Türkiye yeni Doğaya Dönüş kataloğu ile kampçılığa yeni adım atanlardan doğayı bir yaşam alanı olarak belirlemiş profesyonel kampçılara, kapalı alanlarda kalmak istemeyenlerden festivallerin tadını çadırlarda çıkaranlara kadar herkesi doğadan verim alacakları, güvenle hareket edecekleri ve çevreye zarar vermeyecekleri ürünler ile buluşturuyor. Doğaya Dönüş kataloğunda doğa şartlarında daha dayanıklı kumaştan yapılmış ve hiç zorlanmadan bir dakikadan kısa sürede kurulabilen otomatik kurulum çadırlardan hem çadır içerisinde uyku tulumunun altına sererek rahat bir uykuya yardımcı olan hem de bir ağacın altında keyifle uzanmak hatta yoga ve pilates yapmak için gereken mat çeşitlerine, hava karardığında hareket kolaylığını sağlayacak kafa lambalarından açık hava giysileri, yürüyüş ayakkabıları ve sırt çantalarına, bisikletler ve çeşitli spor malzemelerinden doğa için pratik yemek malzemelerine kadar açık hava faaliyetlerinde, kampta ihtiyaç duyulacak tüm ürünler yer alıyor.

 

Metro Türkiye her zaman olduğu gibi yine sürdürülebilirlikten yana

 

30 yılı aşkın bir süredir tüm işlerinin merkezine sürdürülebilirliği koyan Metro Türkiye, herkes için sağlıklı beslenme anlayışını Doğaya Dönüş kataloğunda da ön plana çıkarıyor. Doğanın içinde kolay hazırlanacak, çöp yaratmayacak ve sağlıklı beslenmeye yardımcı olan ürünleri kamp severler ile buluşturuyor. Metro Türkiye kendi markası altında sunduğu besin değerleri yüksek ve pişirme süreleri kısa, kolay taşınabilir ve çöp üretmeyecek Metro Chef Hazır Yemek çeşitlerinden, yüksek protein içeren Metro Chef Ton Balığı çeşitlerine, kamp günlerinde size enerji verecek Aro Garland İncir gibi pratik çözümlerden leziz Rioba kahvelere kadar birçok çeşidi müşterilerine sunuyor. Sadece mutfakta sürdürülebilirlik için değil, çevrenin, doğanın ve ürünün sürdürülebilirliği için de çalışan Metro Türkiye, Doğaya Dönüş kataloğunu hazırlarken insanlara çevrenin sürdürülebilirliğini bozmadan, doğayı tahrip etmeden kamp ve aktivite yapma fırsatı sağlıyor. Metro Türkiye, kamp kurmak, açık havada spor veya doğa yürüyüşü yapmak isteyenlerin ihtiyaç duyacağı tüm ürünleri karşılayabilmeleri için doğaseverleri mağazalarına davet ediyor.

 

Doğaya Dönüş kataloğunda Adidas, Lumberjack, Columbia, Salomon, Lescon, Helly Henson, North Face, Norfolk, Loap ve Active gibi dünyaca ünlü markaların spor kıyafetleri de öne çıkarken aynı zamanda Stanley Klasik Kamp Bardakları 299,90 TL, Stanley Vakumlu Paslanmaz 1.9L Çelik Termos 799,90 TL, Campious 2 kişilik Çadır 249,90 TL, Safari Kamp Koltuğu 139,90 TL, Andoutdoor Uyku Tulumu 299,90 TL, kamp tencere seti 249,90 TL ve Nurgaz Campout Çaydanlık 249,90 TL olarak katalogta yer alıyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.