DOLAR 32,3250 -0.14%
EURO 34,8921 0.17%
ALTIN 2.389,17-0,30
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe – Adana Demirspor Maçının Ardından Kavga Çıktı
  • Gün Gazete
  • Spor
  • Fenerbahçe – Adana Demirspor Maçının Ardından Kavga Çıktı

Fenerbahçe – Adana Demirspor Maçının Ardından Kavga Çıktı

ABONE OL
Nisan 4, 2024 21:05
Fenerbahçe – Adana Demirspor Maçının Ardından Kavga Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mert Hakan Yandaş’ın Şoförü ve Adana Demirspor Yönetimi Arasında Gerilim

Fenerbahçe, Süper Lig’in 31. haftasında Adana Demirspor’u 4 golle geçti ancak maçın ardından olaylar çıktı. İddiaya göre, Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş’ın şoförü, Adana Demirspor eski başkanı Murat Sancak’ın da bulunduğu Adana Demirspor yönetimine sözlü sataşmada bulundu. Bu gerilim kavgaya dönüşünce polis ekipleri müdahale etmek zorunda kaldı.

Murat Sancak’tan Mert Hakan Yandaş’a Tepki

Maç sonrasında stadyuma gelen Adana Demirspor eski başkanı Murat Sancak, Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş’a tepki gösterdi. Sancak, “Şoförüne sahip çıksın” şeklindeki ifadelerle olayları kınadı. Otoparkta gerilim devam ederken güvenlik ekipleri müdahale etti ve olaylar büyümeden önlendi.

Metin Korkmaz’ın Serzenişi

Adana Demirspor’un yeni başkanı Metin Korkmaz da yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçeli görevlilere serzenişte bulundu. Korkmaz, Mert Hakan Yandaş’ın şoförünün Adana Demirsporlu yetkiliye küfür ettiğini iddia etti. Bu durum ise gerilimi artırdı.

Selahattin Baki’nin Açıklaması

Maç sonrası basın mensuplarına konuşan Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki ise yaşanan gerilim hakkında erken yorum yapmamak gerektiğini belirtti. “Olayın dibine inmek lazım. Derinlemesine inceledikten sonra konuşmak daha faydalı olur” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.