DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20715550,61%
İstanbul
14°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Filistin Kızılayı: İsrail Askerleri 2 Filistinliyi Gerçek Mermiyle Yaraladı
  • Gün Gazete
  • Dünya
  • Filistin Kızılayı: İsrail Askerleri 2 Filistinliyi Gerçek Mermiyle Yaraladı

Filistin Kızılayı: İsrail Askerleri 2 Filistinliyi Gerçek Mermiyle Yaraladı

ABONE OL
Mart 28, 2024 15:05
Filistin Kızılayı: İsrail Askerleri 2 Filistinliyi Gerçek Mermiyle Yaraladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kalendiya Mülteci Kampı’nda Yaşanan Baskın

Filistin Kızılayı tarafından yapılan açıklamaya göre, İsrail askerleri Kalendiya Mülteci Kampı’na düzenlediği baskında 2 Filistinliyi gerçek mermiyle yaraladı.

Baskınlar ve Gözaltılar

Açıklamada, yaralıların tedavi için hastaneye nakledildiği belirtildi. İsrail ordusunun Kudüs’ün kuzeyindeki Kalendiya Mülteci Kampı, Cenin kenti, Cenin Mülteci Kampı, Tulkerim kentindeki Şuveyka beldesi, El-Halil ve Beytüllahim kentlerinin beldelerine baskınlar düzenlediği ifade edildi.

İsrail Askerlerinin Müdahalesi

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail askerleri, Kalendiya Mülteci Kampı’nda baskına tepki gösteren Filistinlilere gerçek mermi ve gaz bombası kullanarak müdahale etti. Tulkerim kentinin Şuveyka beldesinde ise İsrail askerleri, Filistinlilere ait evlere baskın düzenleyerek çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Çatışmaların Yayılması

İsrail güçleri, Cenin Mülteci Kampı’ndaki bir evi kuşattı ve evdeki bir kişiyi gözaltına aldı. Bu duruma tepki gösteren Filistinliler ile İsrail askerleri arasında arbede yaşandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.