DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376822,75%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Yönetimi Üyeleri Üyelerle Buluştu
  • Gün Gazete
  • Spor
  • Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Yönetimi Üyeleri Üyelerle Buluştu

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Yönetimi Üyeleri Üyelerle Buluştu

ABONE OL
Mayıs 12, 2024 21:07
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Yönetimi Üyeleri Üyelerle Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anneler Günü Etkinliği ve Kulüp Hakkında Bilgilendirme

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve ekibi, Kalamış Tesisleri’nde düzenlenen buluşmada üyelerle bir araya geldi. Başkan Özbek, Anneler Günü’nü kutlayarak kulüplerine dair önemli bilgiler paylaştı.

Özbek’ten Anneler Günü Kutlaması ve Teşekkür

Galatasaray Başkanı, etkinlikte yaptığı konuşmada, annelerin önemine vurgu yaparak tüm annelerin gününü kutladı. Ayrıca, başkanlığı döneminde verdiği sözleri yerine getirdiğini ve başarıların arkasında çalışma arkadaşlarının emeğinin büyük olduğunu belirtti. Özellikle taraftarlara ve camiaya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yönetimin Gerçekleştirdiği Projeler

Dursun Özbek, göreve geldiklerinde öncelikli olarak ele aldıkları konuları paylaşarak, sosyal tesislerin düzenlenmesine yönelik çalışmaları anlattı. Kalamış Tesisleri’nin yenilenmesi ve diğer tesislerle ilgili yapılan yatırımları aktardı.

Amatör Şubeler ve Gelecek Projeler

Özbek, Galatasaray’ın amatör şubelerini toplamak için yapılan çalışmalardan bahsederek, kulübün gelecek planları arasında yer alan projelere değindi. Stadın yanındaki arazinin kiralama süreci ve Kemerburgaz’daki yeni tesisler için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Galatasaray’ın Geleceği ve Birlik Mesajı

Özbek, yeni dönemde Avrupa’da başarı için çalışacaklarını ve birlik içinde hareket edeceklerini vurgulayarak, Galatasaray’ı hayallerin ötesine taşımak için taraftarları tek yumruk olmaya davet etti. Konuşmasının ardından yeni yönetim listesinde bulunan isimleri sahneye davet etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.