DOLAR 32,3594 -0.03%
EURO 34,8760 0.19%
ALTIN 2.389,66-0,29
BITCOIN %
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray’ın Hükmen Kazandığı Süper Kupa Mücadelesi
  • Gün Gazete
  • Spor
  • Galatasaray’ın Hükmen Kazandığı Süper Kupa Mücadelesi

Galatasaray’ın Hükmen Kazandığı Süper Kupa Mücadelesi

ABONE OL
Nisan 10, 2024 23:58
Galatasaray’ın Hükmen Kazandığı Süper Kupa Mücadelesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sarı Kırmızılılar, Fenerbahçe İle Yapılan Maçta Hükmen Galip Geldi

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa mücadelesi, sarı-lacivertli futbolcuların 2. dakikada sahadan çekilmesiyle tatil edildi. Ancak bu durumda kazanan, sarı kırmızılılar oldu.

Aslan, Müzesine 2 Kupa Birden Ekledi

Cimbom, ‘hükmen kazanacağı’ başarı ile Cumhuriyet’in 100. yılında müzesine 2 kupa birden ekledi. Bu zaferle Galatasaray, tarihe geçecek bir başarıya imza attı.

Şanlıurfa’da Aslan’ın Zaferi

Aslan, Şanlıurfa’da bir maçtan ve kupadan fazlasını kazandı. Galatasaray’ın bu zaferi, sadece futbol sahasıyla sınırlı kalmadı, aynı zamanda toplumsal bir dokunuş yapmayı da başardı.

Yöre Halkıyla Dayanışma

Sarı kırmızılı yönetim, 1xbet giriş geçen yıl yaşanan depremlerden etkilenen Şanlıurfa’ya maçtan 2 gün önce gitti. Burada İstanbul’un büyük kulüplerini özleyen bölge halkıyla bir araya gelirken, depremzedelere de moral desteği verdiler.

Kutlamalar ve Dayanışma

Fenerbahçe’nin sahadan çekilmesinin ardından kazanılan kupa, önce taraftarlarla büyük bir coşkuyla kutlandı. Ardından oynanan antrenman maçında tribünler, yıldız futbolcuları izleme fırsatı buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.