DOLAR 32,2804 0.01%
EURO 35,0342 -0.16%
ALTIN 2.473,010,29
BITCOIN 21381880,15%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Isparta’da Motosiklet Kazası: Öğrenci Yoğun Bakıma Alındı

Isparta’da Motosiklet Kazası: Öğrenci Yoğun Bakıma Alındı

ABONE OL
Mayıs 2, 2024 18:13
Isparta’da Motosiklet Kazası: Öğrenci Yoğun Bakıma Alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Motosiklet Kazasında Öğrenciye Ağır Yaralanma

Isparta’da R.K.’nin (29) kullandığı 32 FJ 498 plakalı motosiklet, caddede yolun karşısına geçmeye çalışan Elif Metiner’e çarptı. Kazada, savrulan Elif Metiner ağır yaralandı.

Yoğun Bakıma Alındı

Çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri kaza yerine sevk edildi. Ağır yaralanan Metiner, ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin ve böbreklerde kanama, kaburgalarda kırık tespit edilen Eczacılık Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Elif Metiner, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Sürücü Taburcu Edildi

Devrilen motosikletteki sürücü R.K. ise Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde müdahalesinin ardından taburcu edildi. R.K.’nin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı belirtildi.

Tanıkların İfadelerine Göre

Kazanın olduğu caddede bulunan bir berberde çalışan tanık Osman Alp, olay anını şöyle anlattı: “Çığlık seslerini duyduk ve dışarı çıktık. Kadın buraya kadar sürüklenmiş, motor sürücüsü de aynı şekildeydi. Ambulans ve polis ekipleri olay yerine geldi.”

İş yerinin güvenlik kamerasına da yansıyan kazada, Elif Metiner’in motosikletle çarpışması görüntülendi. Kazaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.