DOLAR 32,3208 0.2%
EURO 35,0455 -0.28%
ALTIN 2.307,421,33
BITCOIN 22883873,00%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kastamonu Entegre’den Virüs ve Bakterilere Karşı Etkili Panel Yüzeyi: Safe Surface
  • Gün Gazete
  • Gündem
  • Kastamonu Entegre’den Virüs ve Bakterilere Karşı Etkili Panel Yüzeyi: Safe Surface

Kastamonu Entegre’den Virüs ve Bakterilere Karşı Etkili Panel Yüzeyi: Safe Surface

ABONE OL
Şubat 25, 2022 10:39
Kastamonu Entegre’den Virüs ve Bakterilere Karşı Etkili Panel Yüzeyi: Safe Surface
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağaç bazlı panel sektörünün global markası Kastamonu Entegre, geliştirdiği ürünlerle doğadan hayata köprü olmaya devam ediyor. Artan hijyenik ortam ihtiyacına cevaben Teknopark İstanbul’daki Ar-Ge Merkezi’nde çalışmalarını aralıksız sürdüren firma, bakterilerin yanı sıra Türkiye’de virüslere karşı etkin ilk panel yüzeyi olma özelliğini sağlayan Safe Surface teknolojisini pazarla buluşturdu.

Zorlu virüslere karşı etkin koruma
Safe Surface panel yüzeylerinin virüs ve bakterilere karşı %99,9 oranında etkili olan ve etkisini 24 saat içerisinde göstermeye başladığı Alman Hohenstein Enstitüsü Laboratuvarları’nda, yok edilmesi çok daha zor olan zarfsız virüslerle (MS2 Virüsü) yapılan deneylerle kanıtlandı.

Bakteri ve virüslerden arınmış sağlıklı mekanlar
Safe Surface teknolojisi virüslerin yeniden aktive olma olasılığını ortadan kaldırarak yaşam alanlarını güvence altına alıyor. Bu teknoloji ile üretilen melamin kaplı paneller virüs ve bakterilere karşı gösterdiği etkili korumayla kişisel yaşam alanlarının yanı sıra oteller, hastaneler, spor salonları, okullar gibi halk sağlığı için önem taşıyan kamusal alanlarda da güvenle kullanılabiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.