DOLAR 32,6013 0.39%
EURO 34,8179 0.23%
ALTIN 2.496,040,48
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MOTUL’ÜN ÜRÜN VE HİZMET AĞI GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYOR

MOTUL’ÜN ÜRÜN VE HİZMET AĞI GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYOR

ABONE OL
Şubat 15, 2022 12:35
MOTUL’ÜN ÜRÜN VE HİZMET AĞI GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın lider madeni yağ üreticilerinden Motul, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Motul, sadece geniş ürün gamı ile değil servislerinde sunduğu hizmet çeşitliliği ile de öne çıkıyor.

Geniş ürün gamı

Geliştirdiği üstün teknolojili madeni yağ serilerinin yanı sıra katkılar, servis kimyasalları ve araç bakım ve temizlik ürünlerini de portföyünde bulunduran Motul, Türkiye’de araç bakım ve onarım sektörüne sunduğu hizmet noktalarını günden güne artırıyor.

Motul Hizmet Noktaları

Aracının yağını Motul güvencesi ile değiştirmek isteyen kullanıcılar için uzman yağ değişim noktaları olan 191 adet GARAGE CONCEPT ve otomatik şanzıman yağ değişiminde uzman 66 MOTUL EVO noktası Türkiye genelinde hizmet sunuyorlar.

Motul GARAGE CONCEPT noktalarında işin uzmanları, her araca uygun, üstün özellikli Motul ürünleri ile yağ değişim ve bakım hizmetleri verirken, MOTUL EVO noktaları otomatik şanzımanlar için tasarlanmış kapsamlı bir ürün ve servis hizmeti sunuyorlar.

Yepyeni Servis Modeli: Motul Performans Servis

Motul’un 2021’in sonunda hayata geçirdiği yeni servis modeli MOTUL PERFORMANS SERVIS ise şu anda 11 noktada hizmet veriyor ve sayılarının 2022’de hızla artması planlanıyor. MOTUL PERFORMANS SERVIS noktalarında yer alan Motul Inject 3’ü 1 Arada Temizleme Sistemi; emme filtresi, yakıt filtresi ve dizel partikül filtresi gibi bileşenleri araçtan sökmeye gerek kalmadan verimli bir şekilde sistemi temizlemek için tasarlandı. İçten yanmalı motorlardaki egzoz gazları ve yakıt artıkları enjektörlerin tıkanmasına sebep olurken Motul Inject bu kirliliğin önüne geçiyor.

Motul, 2022 senesinde farklı servis tiplerinde 50’nin üzerinde noktayı daha Türkiye genelinde araç sahipleri ile buluşturmayı hedefliyor. Motul’ün tüm hizmet noktalarının adres ve konum bilgilerine www.motul.com.tr web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

MOTUL HAKKINDA

Motul, 100’den fazla ülkede faaliyet gösteren, madeni yağ alanında uzman, Fransa merkezli bir üreticidir. Otomotiv, motosiklet, ağır vasıta, marine yağları ve Motul Tech birimi aracılığı ile endüstriyel yağların formülasyonu, üretimi ve dağıtımında uzmanlaşmıştır.

165 yıldan uzun süredir ürünlerinin kalitesi, yenilikçiliği ve motor sporlarındaki etkinliği ile tanınan Motul, ayrıca sentetik yağ uzmanı olarak da bilinmektedir. 1971 yılında Motul, havacılık endüstrisinden kaynaklanan ester teknolojisini kullanarak otomobil motorları için – 300V olarak ünlenen – %100 sentetik yağ formülasyonunu ilk kez üreten yağ üreticisi olmuştur. Yıllar içinde Motul, yarış dünyasındaki birçok takım ve üreticinin resmi tedarikçisi olarak geniş tecrübe kazanmış ve onun bu bağlılığı, motor sporlarının teknolojik gelişimine katkıda bulunmuştur.

Motul bugün birçok uluslararası yarış takımı için resmi bir tedarikçi olarak yatırım yapmaya devam etmektedir: Le Mans 24 Saat Yarışı (otomobil ve motosiklet), FIA Dünya Dayanıklılık Şampiyonası (WEC), Super GT, Dakar, MotoGP, World Superbike, World MX, Endurance World Championship, Supercross, IOM TT, Rallycross, F1 Boat yarışı bunlardan sadece bazılarıdır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.