DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21620351,23%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Skandal

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Skandal

ABONE OL
Mayıs 4, 2024 21:13
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Skandal
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vanspor FK, Maçı Protesto Etti

‘TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta normal sezonun son haftasında Bursaspor ile AcnTurk Sigorta Vanspor FK arasında oynanan müsabaka, 22. dakikada Van temsilcisinden sahadan çekilmesiyle tamamlanamadı. Grupta 80 puanlı lider Esenler Erokspor’un ardından 78 puanla 2. sırada yer alan Vanspor FK, 38. hafta mücadelesinde bir alt lige düşmesi daha önce kesinleşen Bursaspor’a konuk oldu.

Vanspor FK Başkanı Açıklama Yaptı

Vanspor FK’nin başkanı Feyat Kıyak, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, futbol camiasının haftalardır ciddi bir manipülasyonla karşı karşıya olduğunu belirtti. Aldıkları duyumlara göre Serik Belediyespor futbolcularının, Esenler Erokspor müsabakasına katılmak ve ellerinden geleni yapmak isterken ilgili kulüp başkanının inisiyatifi ve talimatıyla müsabakaya 19 yaş altı takımıyla çıkılacağı haberi üzerine açıklama yapma gereği duyduklarını vurgulayan Kıyak, bu durumun şaibe yarattığını ve tüm sezonun emeklerine gölge düşürdüğünü ifade etti.

Kıyak, her türlü yasal girişimde bulunacaklarını belirterek, “Bugün yaşananlar, sadece futbolun değil, aynı zamanda insanlık onurunun da çiğnendiği bir gündür.” dedi. Ayrıca, “Serik Belediyespor’un kulüp başkanının takımını maça çıkarmamak için bilinçli bir şekilde yaptığı tasarruf, sadece sporun değerlerine değil, aynı zamanda insanlık onuruna da bir ihanettir.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.