DOLAR 32,5485 0.25%
EURO 34,9359 0.39%
ALTIN 2.442,230,16
BITCOIN 2044763-0,79%
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzon’da Göçükte Hayatını Kaybeden İşçilerin Cenazeleri Toprağa Verildi
  • Gün Gazete
  • Gündem
  • Trabzon’da Göçükte Hayatını Kaybeden İşçilerin Cenazeleri Toprağa Verildi

Trabzon’da Göçükte Hayatını Kaybeden İşçilerin Cenazeleri Toprağa Verildi

ABONE OL
Mart 29, 2024 18:04
Trabzon’da Göçükte Hayatını Kaybeden İşçilerin Cenazeleri Toprağa Verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hayrat ilçesine bağlı Balaban Mahallesi’nde Yaşanan Acı Olay

Trabzon’un Hayrat ilçesine bağlı Balaban Mahallesi’nde içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte 3 işçi hayatını kaybetti. Olay sonrasında yaşanan acı, bölge halkını derinden üzdü.

Cenazeler Toprağa Verildi

İşçilerden Mehmet Sultan Allahverdi’nin cenazesi memleketi Rize’ye götürülerek İyidere ilçesi Kalecik köyünde defnedildi. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Allahverdi, aile mezarlığında sonsuzluğa uğurlandı. Diğer işçiler İbrahim Keskin ve Dinçer Uzunosmanoğlu ise Trabzon’da toprağa verildi.

Cenaze Törenine Katılım

İyidere ilçesinde düzenlenen cenaze törenine, Allahverdi’nin ailesi ve yakınlarının yanı sıra siyasi parti temsilcileri ve İyidere İlçe Kaymakamı da katıldı. Törende, yaşanan acı olay nedeniyle büyük bir üzüntü hakimdi.

Soruşturma Başlatıldı

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, yaşanan olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Yetkililer, göçüğün neden meydana geldiğini ve benzer acı olayların önüne geçilmesi için gerekli tedbirlerin alınıp alınmadığını incelemeye aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.