DOLAR 32,4801 0.06%
EURO 34,8202 -0.06%
ALTIN 2.434,760,00
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Belgrad Ormanı Bayramın Son Gününde Piknikçilerle Dolup Taştı
  • Gün Gazete
  • Gündem
  • Belgrad Ormanı Bayramın Son Gününde Piknikçilerle Dolup Taştı

Belgrad Ormanı Bayramın Son Gününde Piknikçilerle Dolup Taştı

ABONE OL
Nisan 12, 2024 18:05
Belgrad Ormanı Bayramın Son Gününde Piknikçilerle Dolup Taştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Piknikçiler Doğayı ve Aile Keyfini Belgrad Ormanı’nda Yaşadı

Bayram tatilinin son gününde aileleriyle birlikte vakit geçirmek isteyenler, İstanbul’un gözde piknik noktalarından Belgrad Ormanı’nı tercih etti. Mangal yakanlar, hamakta dinlenenler ve çocuklar için geniş alan sunan ormanda oyun oynayanlar, keyifli bir gün geçirdi.

Tatilcilerden Olumlu Yorumlar Geldi

Bayram Kol: “İstanbul’dan gidemeyenlerin kaçamak yeri burası. Temiz, büyük ve İstanbul’a yakın. Çoluk çocuk hepimiz geldik, burada eğlenceli vakit geçiriyoruz.”

Özlem Şahin: “Ailecek eğlenmek için geldik. Ormanda mangal keyfi yapmak çok güzel. Çocuklar için geniş alan, her şey düşünülmüş burada.”

İsmail Yenilmez: “Doğada yürüyüş yapıp oyunlar oynayarak keyifli bir gün geçiriyoruz. Belgrad Ormanı, piknik için harika bir seçenek.”

Erken Gelenler Daha İyi Fırsat Yakalıyor

Murat Doğan: “Sabah erken saatte gelmek lazım, yoksa yer bulamazsınız. Belgrad Ormanı, İstanbul’da nadir bulunan doğa ve piknik imkanı sunan yerlerden biri.”

İstanbul’da Tatil Keyfi Belgrad Ormanı’nda Yaşanıyor

Halil Kurt: “İstanbul’da tatil yapacak çok yer var. Belgrad Ormanı bize doğa ve huzur sunuyor. İstanbul dışına çıkmadan keyifli bir zaman geçiriyoruz.”

Havva Arslan: “Ailecek burada keyifli zaman geçiriyoruz. Belgrad Ormanı, masrafsız ve keyifli bir piknik noktası.”

Nermin Dönmez: “İlk kez geldiğim Belgrad Ormanı’nda harika bir gün geçiriyoruz. İş stresinden uzaklaşıp ailemle burada huzurlu bir gün geçiriyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.