DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376822,75%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst’u Teknik Direktör Olarak Göreve Getirdi
  • Gün Gazete
  • Spor
  • Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst’u Teknik Direktör Olarak Göreve Getirdi

Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst’u Teknik Direktör Olarak Göreve Getirdi

ABONE OL
Haziran 7, 2024 21:13
Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst’u Teknik Direktör Olarak Göreve Getirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş Kulübü, Giovanni van Bronckhorst’u İmza Attırdı

Beşiktaş Kulübü, teknik direktör arayışını sonlandırdı ve Giovanni van Bronckhorst ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. 49 yaşındaki deneyimli teknik adam, futbol kariyerine Feyenoord’da yardımcı antrenör olarak başlayıp, U21 takımından başlayarak hızla teknik direktörlük kariyerine yükseldi.

Serdar Topraktepe Yardımcı Olacak

Beşiktaş Kulübü, Van Bronckhorst’un ekibinde yer alacak yardımcı antrenör olarak Serdar Topraktepe’nin atanacağını duyurdu. Bu değişiklik, Beşiktaş’ın teknik direktörlük koltuğunda geçici olarak görev yapan Topraktepe’nin yeni rolünü işaret ediyor.

Van Bronckhorst’un Kariyeri

Futbolculuk kariyerine Feyenoord’da başlayan Giovanni van Bronckhorst, Barcelona, Arsenal, ve Glasgow Rangers gibi önemli takımlarda oynamış bir futbol efsanesidir. Sol bek mevkisinde başlayan kariyerinde, birçok farklı mevkide görev almış ve başarılar elde etmiştir. Hollanda Milli Takımı formasını da başarıyla temsil eden Van Bronckhorst, kariyerinde birçok ulusal ve uluslararası şampiyonluk yaşamıştır. Futbolculuk kariyerini 2010 yılında Feyenoord formasıyla noktalayan Van Bronckhorst, teknik direktörlük kariyerinde de önemli başarılara imza atmıştır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.