DOLAR 32,3055 0.55%
EURO 35,1577 0.09%
ALTIN 2.243,300,74
BITCOIN %
İstanbul
10°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eğlencenin Yeni Adresi Bodrum Küfe 2022 Yaz Sezonu İçin Kapılarını Açıyor
  • Gün Gazete
  • Gündem
  • Eğlencenin Yeni Adresi Bodrum Küfe 2022 Yaz Sezonu İçin Kapılarını Açıyor

Eğlencenin Yeni Adresi Bodrum Küfe 2022 Yaz Sezonu İçin Kapılarını Açıyor

ABONE OL
Nisan 27, 2022 07:06
Eğlencenin Yeni Adresi Bodrum Küfe 2022 Yaz Sezonu İçin Kapılarını Açıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bodrum’un eşsiz konumu ve kusursuz eğlenceleri ile adından söz ettiren mekanı Bodrum Küfe 2022 yaz sezonu için tüm hazırlıklarını tamamladı. Bodrum marina içerisinde Üç tarafı denizlerle çevrili olan eşsiz bir konumda bulunan Bodrum küfe eğlencesi ve lezzetli yemekleri ile bu sezonda Bodrum’un en gözde mekanlarından birisi olacak.  Bodrum Küfe müdavimleri bu yaz da Türk topçularının canlı performansları ile eğlenceyi dorukta yaşayacak. Yine Bardakçı Koyu ve Bodrum Marina manzaralı terasta konumlanmış olan restoranda Türk ve dünya mutfağına ait çok özel lezzetleri tatma fırsatı yakalayacak.

Bodrum Küfe şık atmosferi ve yaz boyunca devam eden canlı müzik performansları ile yerli yabancı tüm turistlere muhteşem anlar yaşatıyor. Sunmuş olduğu eğlence ile birlikte lezzetli yemekleri ile de Her zaman ön planda olmayı başarıyor.

Birbirinden ünlü isimler Bodrum Küfe’de canlı performansları ile sahne alıyor

Her yaz olduğu gibi bu yaz döneminde de Bodrum Küfe sahnelerinde birbirinden ünlü Türk popçular canlı performanslarını sergilemeye hazırlanıyor.

90’lı yıllarda İstanbul gece hayatına damga vuran Küfe, bu yaz sezonunda eğlence sektöründe göstermiş olduğu muhteşem başarıyı eşsiz Bodrum manzarasına sahip yeni mekanında eğlence severlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Canlı müzik performansları, muhteşem danslarla dolu eğlenceli anlar ve başka  hiçbir yerde tadamayacağınız muhteşem lezzetler bir Küfe klasiği olarak sunuluyor.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/kufebodrum/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.